Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ce telefoane vor fi interzise in Romania din 2020. Comerciantii care le vand risca amenzi usturatoare

Adevărul Adevărul,
Ce telefoane vor fi interzise in Romania din 2020. Comerciantii care le vand risca amenzi usturatoare

O anumita categorie de telefoane va fi absolut interzisa din data de 27 iunie 2020, ca urmare a publicarii Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 462019 in Monitorul Oficial, actul normativ reglementand aplicarea unor amenzi usturatoare comerciantilor care nu se conformeaza legii. continuă pe Adevărul

ITF: Cum se schimba Fed Cup din 2020 - 16 echipe, iar turneul final va avea loc la Budapesta

ITF a anuntat noul format pentru Fed Cup din 2020. Romania este printre cele 16 echipe care joaca in play-off-ul din februarie 2020. Turneul final va avea loc la Budapesta, transmite frt. ro.

Masura extrema pentru alegerile prezidentiale! Cum vor vota romanii din diaspora. Niciodata nu s-a mai intamplat asa ceva

Parlamentarii romani sunt pe cale sa ia o masura extrema inaintea alegerilor prezidentiale de la sfarsitul acestui an. Cetatenii romani din diaspora, care vor fi la cozile de la sectiile de votare la ora inchiderii urnelor, vor avea dreptul sa voteze. Deocamdata propunerea este in stadiul de proiect si urmeaza sa ajunga in Senat si .

VIDEO Prima confruntare a candidatilor democrati pentru prezidentialele din 2020

Zece democrati s-au contrat miercuri seara in prima confruntare electorala in vederea desemnarii candidatului partidului pentru alegerile prezidentiale de anul viitor. Cel care este creditat insa cu cele mai mari sanse sa il invinga pe actualul lider de la Casa Alba, fostul vicepresedinte Joe Biden, dar si Bernie Sanders se vor confrunta in a doua runda de dezbateri care este programata pentru joi seara.

COMISIA EUROPEANA: Trei universitati din tara noastra vor face parte din aliantele universitatilor europene

Comisia Europeana CE) a anuntat institutiile de invatamant superior din intreaga Europa care vor face parte din primele aliante ale universitatilor europene, printre acestea fiind si trei universitati din Romania, se anunta intr-un comunicat de presa.

Iubita lui Cristi Manea, cu rani pe fata, in tribunele meciului Romania Germania. Gestul pe care l-a facut, la final

Alina, iubita lui Cristi Manea, si-a facut aparitia la meciul din semifinalele EURO 2019 cu rani pe fata. Tanara a fost prinsa intr-o ambuscada a unor suporteri romani la meciul Romania-Franta. Iubita lui Cristi Manea, ranita in tribunele meciului Romania-Germania Alina nu avea cum sa-si lase prietenul singur intr-o asemenea zi importanta. Din pacate, a .

Marius Budai: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale

Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale, nu de la bugetul de stat, a d.

Ministrul Muncii: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale - impactul nu va fi foarte mare

Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale, nu de la bugetul de stat, a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai. Aceste.

Cum arata cea mai noua clinica Medicover Romania din cladirea The Bridge, deschisa in urma unei investitii de un milion de euro

Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale si diagnostic din Romania, a inaugurat clinica Medicover The Bridge, situata in cladirea The Bridge 2 din zona Grozavesti-Orhideea. Investitia totala pentru noua clinica s-a.

Incredibilul caz ingeri si demoni din Italia, prin care zeci de copii erau spalati pe creier pentru a fi luati de la familiile lor si dati spre adoptie: Inducerea de amintiri false, inmormantari fictive, distrugerea afectiunii fata de parinti

Politia italiana a demarat o ancheta de proportii in care sunt implicati medici, asistenti sociali, functionari, politicieni, acuzati ca ar fi inlesnit sau provocat sustragerea a zeci de minori din familii cu probleme sociale spre a-i da spre adoptie, contra cost, altor parinti. Ancheta care a dus la descoperirea unei adevarate retele, a fost numita ingeri si demoni si a demarat in octombrie 2018.

Imagine de cosmar pe o strada din Iasi. Oamenii care au trecut prin zona au incremenit. Era chiar acolo!

Imagine de cosmar pe o strada din Iasi. Oamenii au incremenit cand au trecut prin zona. Si asta pentru ca pe asfalt se afla trupul unui tanar mort. Barbatul de34 de anidin Targul Jiu, Gorj,.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )