Libnet.ro
UNICEF

22:17

ULTIMA ORA Gabi Balint, dus de urgenta la spital. Fostul international a fost operat in urma unui infarct UPDATE

Playtech Playtech,
ULTIMA ORA Gabi Balint, dus de urgenta la spital. Fostul international a fost operat in urma unui infarct UPDATE

Gabi Balint a suferit un infarct si a fost transportat de urgenta la Spitalul Fundeni din Bucuresti. Fostul international a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta. Gabi Balint, fost jucator al nationalei Romaniei si fost antrenor, a suferit un infarct, anunta sport. ro. El a fost dus de urgenta la Spitalul Fundeni din Bucuresti si . continuă pe Playtech

Gabi Balint a facut infarct. Fostul mare fotbalist, in stare stabila dupa ce a fost operat de urgenta (VIDEO)

UPDATE:Interventia chirurgicala a luat sfarsit, iar Gabi Balint este in stare stabila. in urma operatie, medicii de la Fundeni i-au montat trei stenturi fostului atac al nationalei. Fostul.

Dragostea i-a dat batai de cap lui Gabi Balint. A divortat, si-a parasit iubita insarcinata, iar acum se iubeste cu aceasta tanara

Gabi Balint a ajuns la spital in urma unui infarct si a suferit o interventie chirurgicala. Fostul mare international a intrat, insa, si-n atentia presei mondene pentru activitatea din afara terenului. Gabi Balint a ajuns pe mana medicilor in noaptea de vineri spre sambata dupa ce a suferit un infarct. El s-a simtit rau si .

UPDATE Gabi Balint a suferit un infarct si a fost operat de urgenta Fostul mare international e acum in stare stabila

Fostul international si castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, Gabi Balint, ar fi suferit un infarct si a fost supus unei interventii chirurgicale la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Capitala, au precizat pentru Mediafax surse din apropierea fostului fotbalist.

Gabi Balint a suferit un infarct miocardic! in ce stare se afla acum fostul fotbalist

Vineri seara, fostul international Gabi Balint a suferit un infarct si a fost supus de urgenta unei interventii chirurgicale la Spitalul Fundeni din Bucuresti.

Gabi Balint a facut infarct. A fost operat de urgenta

Gabi Balint, 56 de ani, a suferit un infarct, scrie Gazeta Sporturilor. Fostul international se afla la Spitalul Fundeni, unde e supus unei operatii,potrivit Sportro. Informatia a fost confirmata si de.

Gabi Balint, in afara pericolului dupa interventia chirurgicala

UPDATE Gabi Balint a fost operat cu succes si este in afara oricarui pericol. ------- Gabi Balint, 56 de ani, a suferit un infarct. Fostul fotbalist roman a fost supus unei interventii chirugicale la.

Gabi Balint, in afara oricarui pericol dupa operatia suferita in urma unui infarct

UPDATE Gabi Balint a fost operat cu succes si este in afara oricarui pericol. ------- Gabi Balint, 56 de ani, a suferit un infarct. Fostul fotbalist roman a fost supus unei interventii chirugicale la.

Ce facuse Gabi Balint cu cateva ore inainte sa faca infarct

Gabi Balint, jucatorul de legenda al Nationalei de fotbal a Romaniei, ar fi suferit sambata un infarct. Cu nici o zi in urma, Balint se dadea cu motocicleta prin oras, potrivit unei postari pe Facebook.

Ce rochie poarta Elena Udrea la botezul fiicei sale. Detalii de ultima ora despre eveniment

Elena Udrea si Adrian Alexandrov sarbatoresc azi crestinarea micutei Eva Maria. Dupa lunga asteptare, botezul fiicei lor a venit! Fostul ministru desigur ca nu a lasat nimic la voia intamplarii, asa ca a ales ca vestimentatia fetitei sa fie asortata cu a acesteia. Ce rochie poarta Elena Udrea la botezul fiicei? Este ziua cea mare! .

Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de ultima ora in Cazul Caracal. A prezentat dovada: Rapita

Alexandru Cumpanasu a facut dezvaluiri socante despre modul de operare al proxenetilor din Europa de Est. Unchiul Alexandrei Macesanu sustine ca una dintre victimele reteleleor de traficanti de persoane a primit din partea politistilor italieni calitatea de martor protejat, insa a fost ulterior rapita si obligata din nou sa se prostitueze. Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )