Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ultima ora! Hotel din Mamaia, in flacari. Pompierii au intervenit de urgenta

Playtech Playtech,
Ultima ora! Hotel din Mamaia, in flacari. Pompierii au intervenit de urgenta

Alerta la Constanta, acolo unde un hotel din Mamaia Nord a luat foc. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenta pentru a stinge focul. in ce hotel a izbucnit incendiul Un apel la numarul de urgenta 112 anunta incendierea Hotelului Nautic din Mamaia Nord. Din fericire, echipajele de pomperi au sosit imediat la . continuă pe Playtech

Ultima ora! Ludovic Orban, fortat sa spuna adevarul. Cand si cu cat se vor majora pensiile: Vom creste pensiile, dar

Subiectul majorarii pensiilor este unul dintre cele mai dezbatute in aceasta perioada, insa informatii concrete par sa lipseasca cu desavarsire. Ludovic Orban a vorbit in urma cu putin timp despre posibilitatea cresterii acestora in functie de realitatile economice. Noi lucram pe baza de analize, pe baza de date, pe baze de prognoze serioase Ludovic Orban .

Ultima ora! Primele imagini cu cei patru romani morti in tragicul accident din Italia: Nu ne-a ajutat nimeni sa-i aducem acasa pentru a-i inmormanta

Durere fara margini in sanul comunitatii din Reteag, comuna Petru Rares, din Bistrita-Nasaud, acolo unde se fac pregatiri pentru inmormantarea celor patru membrii ai familiei Ciurar, care au pierit pe 5 iunie intr-un teribil accident rutier in Italia. Soferul vinovat nu-si mai gaseste linistea Un accident cumplit, petrecut in Italia, a ajuns pe prima pagina .

Incendiu la un hotel din Mamaia Nord. Un barbat a fost intoxicat cu fum

Un incendiu a izbucnit joi dimineata a subsolul unui hotel de trei stele din zona Mamaia Nord. Intervin pompierii.

Ultima ora: Roger Federer nu va reveni pe teren in 2020. Anuntul ingrijorator al campionului elvetian

Roger Federer a anuntat, miercuri dimineata, ca pentru el sezonul 2020 este inchis definitiv. Campionul elvetian a explicat ca a fost nevoit sa se opereze din nou la genunchi si ca isi va acorda tot timpul necesar recuperarii, sperand sa poata reveni pe terenul de tenis in 2021.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )