Libnet.ro
UNICEF

14:30

Urgenta Sanitara Mondiala, declarata de OMS, pentru a patra oara in istorie. Ce boala pune in pericol omenirea

Playtech Playtech,
Urgenta Sanitara Mondiala, declarata de OMS, pentru a patra oara in istorie. Ce boala pune in pericol omenirea

OMS declara pentru a patra oara in istorie urgenta sanitara mondiala. Directorul OMS a spus ca a venit timpul ca intreaga lume sa actioneze contra uneia dintre cele mai contagioase boli. Urgenta Sanitara Mondiala, declarata de OMS Organizatia Mondiala SanitaraOMS) a declarat, pentru a patra oara in istorie, urgenta sanitara mondiala. Este vorba despre epidemia . continuă pe Playtech

ALERTA MEDICALA: Organizatia Mondiala a Sanatatii AVERTIZEAZA populatia cu privire la EPIDEMIA care face prapad

Organizatia Mondiala a Sanatatii instituie urgenta sanitara mondiala din cauza epidemiei de Ebola. Epidemia, care a revenit in Congo, a creat de vara trecuta 1. 700 de victime si infectarea a peste.

Organizatia Mondiala a Sanatatii instituie urgenta sanitara mondiala din cauza epidemiei de Ebola

Revenirea epidemiei in Congo este un semnal de alarma extrem de serios deoarece se crezuse ca fusesera eradicate focarele epidemiei cu febra hemoragica EBOLA care, numai incepand din vara trecuta pana acum, provocase infectarea a peste 2100 de persoane si decesul a peste 1700, mai ales in zonele rurale si unde au loc neincetate conflicte: regiunea Kivu-nord si Ituri.

OMS a declarat epidemia de Ebola din Congo drept o urgenta sanitara internationala

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat miercuri cea mai recenta epidemie de Ebola din Republica Democrata Congo drept 039;039;o urgenta de sanatate publica de interes international039;039;, dupa ce mai multe cazuri suspecte au fost identificate in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )