Libnet.ro
UNICEF

23:30

Zece ani mai tarziu, miracolul de pe Raul Hudson e la fel de impresionant

Playtech Playtech,
Zece ani mai tarziu, miracolul de pe Raul Hudson e la fel de impresionant

In urma cu zece ani, ceea ce ar fi putut sa fie o sinucidere curata a intrat in istorie drept miracolul de pe Raul Hudson. Un deceniu mai tarziu, aterizarea de urgenta a unui avion pe Raul. continuă pe Playtech

Vlad Filat risca inca pana la zece ani de inchisoare. Procurorii au expediat in instanta un nou dosar penal pe numele ex-premierului

Ex-premierul Vlad Filat risca inca pana la zece ani de inchisoare, pe langa cei noua ani la care deja a fost condamnat. Procuratura Anticoruptie anunta ca a finalizat urmarirea penala si a expediat in instanta de judecata o noua cauza penala pe numele fostului prim-ministru pentru spalare de bani in proportii deosebit de mari.

Un iesean condamnat la zece ani de nchisoare si dat n urmarire a ajuns preot n California

Un barbat condamnat la zece ani de inchisoare cu executare la Iasi si dat in urmarire generala a slujit ca preot, timp de trei ani, la o biserica ortodoxa din Statele Unite ale Americii. Dupa ce palmaresul sau infractional a fost aflat de enoriasi, Iulian Ilie a disparut si din SUA. El este cautat in continuare de politie, scrie Ziarul de Iasi.

Rata NPL-urilor din China, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Rata creditelor neperformante NPL) din portofoliile bancilor comerciale chineze a atins, anul trecut, cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, respectiv 1,89% din totalul imprumuturilor, din cauza incetinirii cresterii economice, informeaza Reuters.

O fetita de zece ani a unor romani a cucerit Suedia. Eva a ajuns in finala concursului Suedezii au talent

Eva Jumatate, o fetita de 10 ani a unor medici romani stabiliti in Suedia, a reusit sa-i impresioneze cu vocea sa puternica pe juratii concursului Suedezii au talent. Tanara a cantat piesa lui Loren.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )