Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple lucreaza la propria antena 5G pentru iPhone-urile din 2020

Adevărul Adevărul,
Apple lucreaza la propria antena 5G pentru iPhone-urile din 2020

Nemultumita cu ceea ce i-a oferit oferit Qualcomm pana acum, Apple a inceput sa lucreze la o antena proprie de 5G, pe care sa o foloseasca chiar pe iPhone-urile de anul acesta. continuă pe Adevărul

Ce decizie a luat Simona Halep in privinta lui Toni Iuruc pentru turneul din Dubai. Sportiva a explicat tot

Simona Halep este intr-o forma de invidiat, drept pentru care a decis sa participe la unul dintre cele mai importante turnee de tenis de la inceputul acestui an, ce va avea loc in Dubai. Ce decizie a luat in privinta partenerului sau, Toni Iuruc? Ce decizie a luat Simona Halep in privinta lui Toni Iuruc .

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din Franta: Serviciile de transport public vor fi date peste cap de greva, luni

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani aflati in Franta pe 17 februarie, in conditiile in care mai multe sindicate franceze din zona de transport public intra intr-o greva de o.

Bogdan Aurescu (MAE) saluta anuntul SUA privind alocarea a 1 miliard de dolari pentru tarile din Initiativa celor Trei Mari

Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, a salutat anuntul facut de Mike Pompeo, omologul sau american, privind alocarea de catre SUA a un miliard de dolari pentru investitii in proiecte energetice in cadrul.

Gabriela Firea: Suma alocata de Guvernul Orban pentru bugetul din Bucuresti nu poate acoperi toate nevoile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca suma alocata de Guvernul Orban pentru bugetul municipiului Bucuresti nu are cum sa acopere toate nevoile si complexitatea problemelor.

EuCham clasifica Estonia drept cea mai buna tara pentru afaceri din Europa emergenta

In timp ce multe dintre tarile emergente din Europa au devenit in ultimii ani locuri in care se fac mai usor afaceri, acestea raman in urma in comparatie cu zonele din nordul si vestul continentului.

Artistul care a pus manele la Electric Castle revine pe scena festivalului: cine mai canta la EC 2020

Organizatorii Electric Castle au confirmat prezenta pentru editia din 2020 a artistului Tommy Cash, care a pus manele pe scena festivalului in 2019. Pagina de Facebook a Electric Castle a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )