Libnet.ro
UNICEF

17:30

Apple va rezolva cea mai mare problema a iPhone-urilor cu modelul 2019

Playtech Playtech,
Apple va rezolva cea mai mare problema a iPhone-urilor cu modelul 2019

IPhone-urile sunt telefoane bune, sunt performante, au un design premium si iOS este un sistem bine optimizat. Totusi, exista o problema care abia anul acesta va fi rezolvata. iPhone Xs si. continuă pe Playtech

Cea mai mare sinagoga din Europa de Est se ridica fara autorizatie de construire. Ce a decis Primaria Sighetu Marmatiei

Cea mai mare sinagoga din Estul Europei se construieste fara autorizatie de constructie. Dupa ce cazul a ajuns in presa, la doi ani de la inceperea construirii edificiului, primarul municipiului Sighetu Marmatiei a luat primele masuri.

Cea mai noua problema cu Google Play: jocurile violente, la liber pentru copii

Multi copii isi instaleaza aplicatii din Google Play, iar multe dintre jocurile care le sunt destinate sunt incarcate de violenta. Magazinul virtual de care sunt depenendenti toti.

I s-a aratat un filmulet si a incercat sa se tina tare sa nu planga. Este cea mai mare dureroasa inregistrare la care s-ar putea uita un om (VIDEO)

I s-a aratat un filmulet si a incercat din rasputeri sa nu planga, dar este o inregistrare pe care nimeni nu ar putea sa o priveasca si sa ramana indiferent. La 14 ani, Jessica Boatwrigh s-a uitat la.

Ministrul Sanatatii, vizita fulger la cea mai mare unitate medicala din Baragan. Sorina Pintea: Aveti un spital de nota 8

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a efectuat o vizita fulger si la spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia, in noaptea de duminica spre luni, in timp ce se intoarcea in Capitala de la Constanta.

FABULOS: Vedeta PRO TV care are salariul MAI MARE decat Andreea Esca!

Cea mai tare stirista a tarii, al carei salariu a fost intotdeauna un mit, pare sa fie surclasata de nimeni alta decat Mihaela Radulescu, si eauna din cele mai iubite prezentatoare TV din Romania.

USR a inregistrat cea mai importanta victorie in fata PSD. Ce se intampla acum cu Fara penali

USR a obtinut cea mai importanta victorie in fata PSD. CCR a decis ca initiativa Fara penali in functii publice este constitutionala. Aceasta prevede revizuirea Legii fundamentale, prin care se doreste ca persoanele care au primit condamnari definitive sanu mai poata ocupa functii publice. Peste un milion de romani au semnat initiativa legislativa care propune [] .

Sunny Beach din Bulgaria, cea mai ieftina statiune din Europa! Vezi cum arata Top 20

Sunny Beach din Bulgaria este cea mai ieftina statiune din Europa, preturile de aici fiind de trei ori mai mici decat in nordul Italiei, arata un studiu realizat Post Office Travel Money, relateaza.

Statiunea de pe litoralul Marii Negre considerata cea mai ieftina in vara 2019. E foarte cautata si de romani

O statiune de pe litoralul Marii Negre, aflata la putin peste 300 de kilometri de Bucuresti, este considerata cea mai ieftina destinatie de vara pentru anul acesta.

Baschetbalista americana de origine romana, numita cea mai buna jucatoare din SUA

Sabrina Ionescu, o baschetbalista americana de origine romana, a fost numita cea mai buna jucatoare si a obtinut trofeul Wade in cadrul competitiei dedicate baschetului feminin din SUA, NCAA Womens Final Four.

Cea mai indepartata planeta din Sistemul Solar. isi obtine culoarea albastra de la un strat de gaz metan situat peste nori

Neptun este considerata cea mai indepartata planeta din sistemul nostru solar, care numara noua planete. Pana in urma cu 13 ani, o alta planeta era considerata cea mai indepartata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )