Libnet.ro
UNICEF

16:45

ASUS a lansat cel mai subtire laptop de gaming: Zephyrus S

Playtech Playtech,
ASUS a lansat cel mai subtire laptop de gaming: Zephyrus S

Notebook-urile de gaming au devenit din ce in ce mai subtiri in ultimii ani, dar noul Zephyrus S de la ASUS este promovat ca fiind cel mai subtire dintre toate. Daca ai o afinitate pentru gaming si nu te incanta sa te joci pe console, ASUS tocmai si-a actualizat linia de computere portabile dedicate placutei []. continuă pe Playtech

Cel mai inutil aeroport din lume. A costat o avere si este inca nefolosit de 12 ani

Aeroportul de pe insula Sfanta Elena din Oceanul Atlantic, rezultatul unei investitii de 285 de milioane de lire sterline, este poreclit cel mai inutil aeroport din lume dupa mai multe etape de regres, potrivit.

De-a Viata Ascunselea. Adrian Niculescu: Caut sa nu ma razbun. Omul care iarta este cel mai puternic

Adrian Niculescu stie cel mai bine ceinseamna sa fii umilit de romani, dar acest lucru nu l-a impiedicat sa viseze si sa-si cladeasca, pas cu pas, tot ce si-a propus. Tenacitatea lui vine din.

Detalii despre cum ataca hackerii bancile romnesti:Cel mai adesea sunt vizate retelele de bacnomate

Oficiali ai Serviciului Roman de Informatii SRI) de la Centrul National Cyberint CNC) au precizat sambata pentru Agerpres ca grupari infractionale din strainatate tintesc destul de des banci din Romania, cel mai adesea fiind vizate sistemele informatice care gestioneaza retelele de ATM-uri, dar si institutii din zona administratiei sau cea guvernamentala.

Cel mai mare targ de mestesugari din Romania

Peste 250 de mesteri populari din Romania si Republica Moldova vin in acest weekend la Muzeul ASTRA din Sibiu pentru a participa la a 35-a editie a Targul Creatorilor Populari din Romania, cel mai mare targ de mestesugari din Romania.

Business report:Autostrazile la raport: Tirrena, Astaldi si Strabag, constructorii care au avansat cel mai mult n ultima luna;Consiliul Fiscal: Ce pensii au adncit gaura din buget. Cu ct au crescut si cine beneficiaza de pensiile speciale;Ministerul Tran

Fara precedent : Sute de mii de romani vor fi verificati de Fisc. Vezi daca te numeri printre ei. Sute de mii de romani care nu si-au declarat veniturile obtinute in ultimii doi ani urmeaza sa primeasca decizii de impunere de la Fisc. Peste 250. 000 de romani vor fi amendati in perioada urmatoare de Fisc. Concurenta de la pompa. Benzinariile Rompetrol au avut cea mai mare crestere a vanzarilor in primul semestru din 2018. Grupul Rompetrol a inregistrat cea mai mare crestere a vanzarilor de carburanti pe segmentul retail in Romania, in termen de volum, in primul semestru al acestui an, pe o piata in crestere anemica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )