Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai ieftin telefon cu o camera de 108 megapixeli, oficial: cat de bun este Xiaomi Mi 10, alterantiva S20

Playtech Playtech,
Cel mai ieftin telefon cu o camera de 108 megapixeli, oficial: cat de bun este Xiaomi Mi 10, alterantiva S20

Daca nu ai fost multumit de upgrade-urile hardware propuse de Samsung prin intermediul seriei Galaxy S20, sunt sanse foarte mari sa te incante varfurile de gama de la Xiaomi pentru 2020,. continuă pe Playtech

Business report: Tara in care este cel mai ieftin sa traiesti. Cat de scump este traiul in Romania; Bancile si fintech-urile pot cere justificare pentru felul in care cheltui banii proprii. Retragerile repetate pot atrage blocarea contului

Aparatele foto digitale, pe cale de disparitie? Vanzarile sunt cu 87% mai mici fata de 2010, cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani. Avansul tehnologic a facut ca. Bursele lumii ataca maxime, iar la BVB reapar fantome. Poate sa se intample orice, spune un investitor. Indicele SP500 de la New York a atins un nou maxim.

Tara in care este cel mai ieftin sa traiesti

Un raport realizat pe baza datelor privind costurile de trai arata ca tarile europene sunt preponderent pe lista celor mai scumpe.

UIMITOR: De ce sa freci parbrizul cu CEAPA, in timpul iernii. Cel mai ieftin truc. Habar nu aveai!

Daca vei freca parbrizul cu ceapa, vei obtine rezultate nebanuite, pe perioada iernii. Iata cum te ajuta acest truc ce te poate scuti de batai de cap si te ajuta sa faci economie.

De ce Huawei P30 Pro a fost pentru mine cel mai bun telefon din 2019

Pentru ca astazi incepe oficial noul an in peisajul smartphone-urilor, odata cu lansarea lui Samsung Galaxy S20, din San Francisco, am decis sa arunc o ultima privire asupra dispozitivului care mi-a oferit cea mai placuta experienta de utilizare in anul ce-a trecut.

Tara in care este cel mai ieftin sa traiesti. Cat de scump este traiul in Romania

CEOWorld a lansat recent un raport realizat pe baza datelor privind costurile de trai, precum cazare, imbracaminte, tarife taxi, utilitati, internet, pretul alimentelor, transportul si consumul aferent, dar si pe chirii si puterea de cumparare.

Un japonez de 112 ani, recunoscut oficial drept cel mai varstnic barbat din lume: Nu ma enervez si am mereu zambetul pe buze

Guinness World Records a certificat miercuri ca Chitetsu Watanabe, un locuitor de 112 ani din centrul Japoniei, este cel mai varstnic barbat din lume, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Watanabe, care traieste intr-un centru de ingrijire din Niigata, a primit un certificat original din partea Guinness World Records, a anuntat organizatia intr-un comunicat.

Un japonez a fost recunoscut oficial drept cel mai varstnic barbat din lume: Cati ani are si care este secretul longevitatii sale(FOTO)

Un japonez in varsta de 112 ani a fost declarat cel mai batran barbat din lume de Guinness World Records, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Chitetsu Watanabe s-a nascut la 5 martie 1907, iar.

incepe Conferinta de Securitate de la Munchen, cel mai prestigios forum international din sector: Romania, SUA si Germania, printre tarile cu cea mai puternica reprezentare politica la eveniment

Conferinta de Securitate de la Munchen, cel mai prestigios forum de securitate internationala, isi deschide vineri usile la Hotelul Bayerischer Hof din capitala Bavariei pentru o conversatie strategica de trei.

Cel mai mic influencer: bebelusul Elei Craciun a strans peste 1 milion de vizualizari in 24 de ore

Nicholas, baietelul in varsta de un an al vedetei TV Ela Craciun, a devenit un influencer in toata regula in mediul online romanesc. Micutul a generat 2 milioane de vizualizari pe contul de Facebook al mamei sale cu un video in care acesta descopera zapada asezata in Bucuresti. Postarea a devenit virala in mai putin de 24 de ore si a strans peste 27. 000 de like-uri, a fost share-uita de 740 de persoane si a avut peste 300 de comentarii.

Mirel Radoi: Pe ce pun cel mai mult accent este disciplina Ce spune selectionerul despre meciul cu Islanda

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de fotbal, a vorbit despre functia pe care o ocupa, meciul tricolorilor cu Islanda din barajul Ligii Natiunilor prin care Romania poate obtine calificarea la Euro 2020), dar si despre jucatorii de care nu se poate lipsi. Antrenorul a declarat ca disciplina este cel mai important aspect.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )