Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ce se intampla cu OUG-urile aprobate de Guvern. Ludovic Orban a facut anuntul

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu OUG-urile aprobate de Guvern. Ludovic Orban a facut anuntul

Astazi, in Parlamentul Romaniei, premierul desemnat, Ludovic Orban, a vorbit in conferinta de presa despre urmatorii pasi pe care Guvernul condus de acestaii va face sau ar trebui sa-i faca, si a discutat si despre Ordonantele de Urgenta emise cu 24 de ore inainte de demiterea Guverului Orban I. Ce se intampla cu OUG-urile aprobate . continuă pe Playtech

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu cele 25 de ordonante de urgenta

Ordonantele de urgenta adoptate in ultima sedinta de guvern, chiar inaintea caderii Guvernului prin motiune de cenzura, urmeaza sa fie publicate in Monitorul Oficial, a anuntat premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Necesitatea drumului expres Craiova-Pitesti este foarte mare

Premierul Ludovic Orban spune ca necesitatea drumului expres Craiova-Pitesti este foarte mare, iar pentru Guvern reprezinta o prioritate absoluta. El sustine ca deocamdata lucrurile se misca multumitor doar pe tronsonul doi al acestui drum expres. La randul sau, ministrul Transporturilor, LUcian Bode, spune ca tronsonul doi va fi gata in iunie 2021, dar este nemultumit de ce se intampla pe tronsonul 1.

Ludovic Orban cere increderea Parlamentului cu aceeasi formula de ministri, dar anticipatele raman prima optiune: Ne gandim si la solutii pentru a contracara un boicot fatis din partea parlamentarilor PSD (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban va cere increderea Parlamentului Romaniei cu aceeasi formula guvernamentala precum cea demisa prin motiune de cenzura. Seful PNL depune lista de ministri si noul program de.

Ludovic Orban, primul anunt dupa ce Iohannis l-a propus din nou premier: Toate ordonantele de urgenta au fost adoptate de un guvern aflat in deplina capacitate. Sunt foarte importante si necesare pentru romani

Ludovic Orban a facut primul anunt dupa ce a fost propus din nou de catre Klaus Iohannis pentru functia de premier. Orban a spus ca cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul PNL sunt foarte importante pentru romani si ca trebuie publicate in Monitorul Oficial.

Ludovic Orban a chemat la Guvern partidele parlamentare

Premierul interimar Ludovic Orban a chemat marti, la Guvern, reprezentantii partidelor politice parlamentare la o runda de discutii, de la ora 09. 00, pe tema convocarii alegerilor parlamentare anticipate.

GABRIELA FIREA, LA ADRESA LUI LUDOVIC ORBAN: Daca te cheama Ludovic Orban si insisti sa te dai specialist in garduri si santuri, ne meritam soarta

Presedintele PSD Bucuresti, primarul Capitalei Gabrirla Firea a raspuns, duminica, in Conferinta PSD Bucuresti, criticilor aduse de premierul Ludovic Orban la adresa sa, inclusiv cu privire la gardurile care delimiteaza liniile de tramvai. Daca te cheama Ludovic Orban si ai o reputatie la nivel national intr-un domeniu si tu insisti sa te dai specialist in garduri si santuri eu zic ca ne meritam soarta, dar soarta ne-o luam in propriile maini si de aceea Parlamentul a demis acest guvern de incompetenti condus de cel mai incompetent dintre incompetenti a spus Firea.

Ludovic Orban a anuntat componenta noului guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca Guvernul va avea aceeasi componenta ca si pana acum, fiind foarte multumit de activitatea fiecarui ministru in parte.

Ludovic Orban: Mergem in Parlament cu acelasi Guvern Cred ca se va ajunge la anticipate, PSD nu-si va permite sa-l voteze

Ludovic Orban, premierul proaspat demis si propus din nou de seful statului, a declarat vineri seara, la TVR 1, ca se va prezenta cu aceesi echipa guvernamentala la noul vot pentru investire din Parlament.

Cum raspunde Marcel Ciolacu la acuzatia ca a facut blat cu Ludovic Orban

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, neaga faptul ca ar avea vreo intelegere cu Ludovic Orban, premierul interimar, in ceea ce priveste ajungerea la alegeri anticipate.

Ludovic Orban, despre alegerile anticipate: Vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului

Ludovic Orban a facut o serie de declaratii referitoare la alegerile anticipate. Premierul desemnat a spus ca acestea vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului si dupa ce se vor indeplini conditiile constitutionale pentru dizolvarea Parlamentului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )