Libnet.ro
UNICEF

09:45

O noua schimbare la Apple! iPhone-urile lansate anul trecut primesc functia de incetinire a performantei

B1 B1,
O noua schimbare la Apple! iPhone-urile lansate anul trecut primesc functia de incetinire a performantei

Apple a lansat, recent, iOS 12. 1, care include functia de reducere a performantelor pentru telefoanele lansate in urma cu un an. Toate cele trei modele lansate in urma cu un an sunt vizate de acest. continuă pe B1

OMV Petrom a avut un profit de 2,66 miliarde de lei in primele noua luni, cu 44% mai mare decat anul trecut

Grupul OMV Petrom a inregistrat in primele noua luni ale acestui an un profit in crestere cu 44% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la un rezultat net de 2,66 miliarde de lei.

Romgaz a scos pe piata interna cu 7% mai mult gaz decat anul trecut

Romgaz a scos pe piata interna cu 7% mai mult gaz, in primele noua luni ale acestui an fata de perioada similara din 2017, ne-a spus Adrian Volintiru, directorul general al companiei, raspunzand, astfel, afirmatiilor facute, miercuri, de Eric Stab, seful Engie Romania. Acesta din urma a spus ca Petrom si Romgaz au limitat cantitatea de gaze livrata pe piata, astfel ca pretul a crescut, iar furnizorii trebuie sa importe mai mult gaz din Rusia, care este mai scump.

Deficitul bugetar a crescut ENORM in primele 9 luni ale anului. A ajuns la 16,8 miliarde de lei, dublu fata de anul trecut

Ministerul Finantelor anunta, marti, ca executia bugetului general consolidat pe primele noua luni ale anului 2018 s-a incheiat cu un deficit de 16,8 miliarde lei, respectiv 1,77% din Produsul Intern Brut.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )