Libnet.ro
UNICEF

11:30

Telefoane iPhone, interzise pe o piata europeana, din cauza Qualcomm

Playtech Playtech,
Telefoane iPhone, interzise pe o piata europeana, din cauza Qualcomm

Qualcomm si Apple sunt intr-o disputa legala importanta, iar producatorul de procesoare pare sa fi castigat inca o batalie din acest razboi, astfel ca iPhone-urile au fost interzise pe. continuă pe Playtech

Incredibil! Accidente rutiere, in cascada, pe A3, din cauza poleiului! Bilantul victimelor

Incredibil! Accidente rutiere in cascada pe A3, zona Rafov din cauza poleiului Soferii au dat in aceasta dimineata test de dexteritate la volan din cauza poleiului de pe carosabil . Multi nu l-au trecut si.

Kremlin: Vladimir Putin nu-si poate lua nici macar o zi libera din cauza programului imprevizibil

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu-si poate lua nici macar o zi libera din cauza programului imprevizibil in perioada Sarbatorilor de Iarna, sustine Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului, pentru postul Rossiya 24, informeaza agentia de stiri Tass, potrivit Mediafax.

Bursa din Bucuresti s-a prabusit miercuri din cauza masurilor fiscale

Prabusire la bursa de la Bucuresti din cauza masurilor fiscale anuntate de Guvern. Bursa de la Bucuresti a deschis sedinta de miercuri in cadere libera din cauza masurilor fiscale anuntate de Guvern.

Soferii companiei de transport CDI au cumulat amenzi de 400.000 de lei in 2018 din cauza depasirii timpilor de conducere

Starea precara a infrastructurii a intarziat cursele de transport de pasageri si a generat pierderi firmelor din domeniu. Soferii angajati de compania CDI Transport Intern si International din Capitala, au incasat, in 2018, amenzi cumulate in valoare.

Mai multe zone din sectoarele 2 si 3 din Bucuresti nu au apa calda si caldura din cauza unei avarii a RADET

Mai multe zone din sectoarele 2 si 3 ale Capitalei nu au apa calda si caldura, incepand de luni, 17 decembrie, din cauza unei avarii aparute la Magistrala 2 a Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET), potrivit unui comunicat emis de.

ştiri din High-tech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )