Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO Cele mai mari scandaluri la TV, in Romania. S-a intamplat in direct, iar moderatorii au fost depasiti de situatie

Playtech Playtech,
VIDEO Cele mai mari scandaluri la TV, in Romania. S-a intamplat in direct, iar moderatorii au fost depasiti de situatie

Romanii au apucat sa vada in direct, pe micile sau marile ecrane o serie de mai multe momente tensionate la televiziunile din Romania. Topul celor mai tensionate momente din studiourile TV din Romania Fie ca au fost filmate scandalurile in direct, fie ca s-au intamplat chiar in studio-urile marilor televiziuni din Romania, romanii s-au delectat . continuă pe Playtech

SONDAJ VERIFIELD: Nicusor Dan are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela Firea

Candidatul sustinut de USR Bucuresti la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat, duminica, un sondaj de opinie din care reiese ca are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela in lupta pentru functia de primar al Capitalei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Cele mai mari cinci mituri despre slabire. Teoriile perpetuate si in 2020 de Doctorul Google

Pierderea in greutate este dificila in cele mai multe dintre cazuri, dar poate deveni si mai complicata atunci cand primesti sfaturi de la Google. Pentru inceput, trebuie sa intelegem ca multe dintre sfaturile acestea sunt mituri, potrivit expertilor consultati de prevention. com.

Predictii privind nominalizarile la Oscar 2020: cine are cele mai mari sanse si care ar putea fi surprizele

Academia Americana de Film anunta pe 13 ianuarie nominalizarile la premiile Oscar 2020, iar criticul prestigioasei publicatii The Hollywood Reporter a facut cateva predictii.

Angajatii Ministerului Afacerilor Interne vor primi, din ianuarie, solde si salarii mai mari

Politistii, militarii si personalul civil din cadrul Ministerului Afacerilor Interne vor primi, din luna ianuarie, salarii si solde mai mari, la nivelul celor ale personalului din Ministerul Apararii Nationale.

Salarii mai mari pentru angajatii din Ministerul de Interne

Din luna ianuarie, politistii, militarii si civilii din Ministerul de Interne primesc salarii si solde mai mari, la nivelul celor din Ministerul Apararii. Astfel, salariile de baza, soldele de.

Andreea Ligia este una dintre cele mai frumoase prezente din sala de fitness. La ce se uita toata lumea cand trage de fiare

Andreea Ligia este un model de succes cu un corp impecabil pentru care lucreaza din greu la sala de fitness. De asemenea, Andreea nu rateaza nicio ocazie pentru a posta pe Instagram cele mai provocatoare poze cu ea din sala de fitness. Andreea Ligia, cea mai provocatoare aparitie din sala de fitness Andreea Ligia este .

24 IT. Cum arata cele mai scumpe si spectaculoase casti din online-ul romanesc

Laurentiu Matache a vorbit in cadrul emisiunii 24 IT, despre cele mai scumpe casti din online-ul romanesc.

Top 10 cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2020

Marile vedete ale momentului sunt cele care au multi followeri pe Instagram, iar asta nu mai reprezinta o surpriza pentru nimeni! Si nu este obligatoriu ca acestea sa fie artisti sau actori de cinema, intrucat idolii noii generatii vin acum si din lumea modelelor sau a fotbalului.

Horoscopul AVERII. Cele mai NOROCOASE trei zodii in 2020! La cine vin banii

Cele mai norocoase zodii in 2020. Majoritatea zodiilor au lasat lucrurile neterminate. Daca in 2019 nu te-ai stresat si nu ai pus bani la ciorap, 2020 este un an perfect in care poti schimba lucrurile.

Ofensiva a prozei romanesti contemporane la final de deceniu. Rasuceanu, Vancu, Zografi sau Pantu au publicat cele mai apreciate carti

E inca vremea bilanturilor de an sau de deceniu), si putem spune ca, anul trecut, dar si in ultimii ani ai deceniului late 2010s), colectia de proza romana contemporana a editurii Humanitas, 821. 1, coordonata de scriitoarea Andreea Rasuceanu, a fost de departe cea mai dinamica si activa, publicand detasat cele mai interesante lucruri. Cel putin, aici se afla cele mai multe titluri de carti publicate in premiera care mi-au facut cu ochiul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )