Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Elena Rybakina, in optimi la Wuhan Open

Playtech Playtech,
Cine transmite la TV meciul Simona Halep Elena Rybakina, in optimi la Wuhan Open

Simona Halep locul 6 WTA) joaca in optimile de finala la Wuhan Open impotriva sportivei Elena Rybakina locul 50 WTA), miercuri, 25 septembrie 2019, de la ora 5:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Simona Halep Elena . continuă pe Playtech

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Barbora Strycova, in turul 2 la Wuhan Open

Simona Halep locul 6 WTA) joaca impotriva sportivei Barbora Strycova locul 34 WTA), marti, 24 septembrie 2019, in jurul orei 7:00, in turul 2 la Wuhan Open. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live stream. Simona Halep Barbora Strycova, in turul .

Simona Halep a abandonat in optimile la Wuhan Open. A pus stop in primul set cu Elena Rybakina, la scorul 4-5, 30-30

Simona Halep Elena Rybakina este duelul din optimile de finala la Wuhan Open. Partida este programata miercuri, 25 septembrie 2019, de la ora 5:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport. De asemenea, meciul poate fi urmarit online in format live text si video. Va vom tine la curent cu .

WTA Wuhan: Simona Halep vs Elena Rybakina se va disputa miercuri, de la ora 06:00

Meciul Simonei Halep cu Elena Rybakina din optimile de la Wuhan se va disputa miercuri, incepand cu ora 06:00, ora Romaniei. Confruntarea va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Cu cine joaca Simona Halep in optimi la Wuhan Open. Duel in premiera cu Elena Rybakina

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala la Wuhan Open. Dupa ce a invins-o pe Barbora Strycova cu 6-3, 6-2 in turul 2, numarul 6 WTA va juca impotriva sportivei Elena Rybakina locul 50 WTA). Meciul se disputa miercuri, 25 spetembrie 2019, de la o ora care va fi anuntata ulterior. Simona Halep .

WTA Wuhan: Simona Halep vs Barbora Strycova 6-3, 6-2 Calificare lejera in optimi

Perioada destul de mare de inactivitate nu a mai evoluat de la US Open) nu a lasat neaparat urme in jocul Simonei, favorita numarul patru de la Wuhan fiind in control in meciul cu Barbora Strycova 6-3, 6-2, dupa o ora si 24 de minute). Halep a obtinut calificarea in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan dupa un meci in care passing-urile i-au iesit de minune. in urmatoarea partida, Simona o va intalni pe Elena Rybakina Kazahstan, 50 WTA), castigatoarea turneului de la Bucuresti.

Cu cine joaca Simona Halep in turul 2 la Wuhan Open. Cum poate ajunge pe locul 3 WTA

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 la Wuhan Open. Locul 6 WTA va juca, marti, 24 septembrie 2019, impotriva sportivei Barbora Strycova Cehia, locul 34 WTA), care a trecut in primul tur de Xiyu Wang locul 140 WTA) cu scorul de 6-4, 6-2. Va fi cea de-a saptea intalnire directa dintre cele doua .

Simona Halep este in optimile de la WTA Wuhan, dupa o victorie la pas cu Barbora Strycova (VIDEO)

Simona Halep, locul 6 WTA, s-a calificat in optimile turneului de la WTA Wuhan, dupa o victorie facila cu Barbora Strycova 34 WTA) in minimum de seturi, 6-3 6-2, si se pregateste acum sa dea peste Elena.

Simona Halep Barbora Strycova 6-3, 6-2. Meci perfect facut de Simona in turul 2 la Wuhan Open. VIDEO

Simona Halep Barbora Strycova se joaca in turul 2 la Wuhan Open, marti, 24 septembrie 2019, in jurul orei 7:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport. De asemenea, meciul poate fi urmarit online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate informatiile importante legate .

Simona Halep, aparitie de senzatie la gala de la Wuhan. Rochia rosie cu care le-a eclipsat pe celelalte jucatoare de tenis

Simona Halep va debuta, curand, la turneul de la Wuhan in proba de simplu. Pana atunci, insa, a facut senzatie cu rochia pe care a purtat-o la petrecerea jucatoarelor, gazduita de organizatori in debutul competitiei. Simona Halep spera la castigarea trofeului de la Wuhan, dupa esecul de la US Open, cand a fost eliminata dupa .

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 6; Romania, doar doua jucatoare in TOP 100 mondial

Simona Halep se mentine pe locul 6 in clasamentul WTA, cu 4803 puncte acumulate. Romania mai are doar doua sportive in TOP 100 mondial: Simona Halep si Sorana Cirstea 96).

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )