Libnet.ro
UNICEF

12:31

Live Stream Online Celtic CFR Cluj Live Video in grupa E din Europa League

Playtech Playtech,
Live Stream Online Celtic CFR Cluj Live Video in grupa E din Europa League

Celtic CFR Cluj se joaca joi, 3 octombrie 2019, de la ora 22:00, in runda cu numarul 2 a grupei E din Europa League. Partida este transmisa in direct de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine . continuă pe Playtech

Cine transmite la TV meciul Celtic CFR Cluj, din grupa E in Europa League

CFR Cluj continua aventura europeana cu un nou meci din faza grupelor Europa League. Ardelenii joaca joi, 3 octombrie 2019, de la ora 22:00, pe terenul celor de la Celtic Glasgow. Partida este transmisa in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus, dar poate fi urmarita si online .

Celtic - CFR Cluj Europa League 2-0 LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look Sport

Celtic - CFR Cluj Europa League LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look Sport este meciul saptamanii pentru fotbalul romanesc. CFR Cluj disputa al doilea meci din grupele acestei competitii, dupa debutul fulminant.

Celtic - CFR Cluj Europa League LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look Sport. ALERTA cu Dan Petrescu

Celtic - CFR Cluj Europa League LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look Sport este meciul saptamanii pentru fotbalul romanesc. CFR Cluj disputa al doilea meci din grupele acestei competitii, dupa debutul fulminant.

LIVE Celtic - CFR Cluj

De la 22:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul Celtic Glasgow - CFR Cluj din grupele Europa League.

Un german arbitreaza Celtic CFR Cluj

Campioana CFR Cluj revine pe Celtic Park din Glasgow la doua luni distanta de la marea victorie obtinuta in fata celor de la Celtic.

Totul despre Celtic CFR Cluj

Arena Celtic Park din Glasgow gazduieste pentru a doua oara in acest sezon un duel intre echipa locala si CFR Cluj.

Europa League: Celtic vs CFR Cluj (22:00) CFR, in cautarea unei noi victorii la Glasgow; Scotienii, dornici de revansa

CFR Cluj are amintiri frumoase la Glasgow, dupa ce in urma cu o luna si jumatate obtinea o victorie spectaculoasa in fata lui Celtic si o elimina in preliminariile Champions League. Sortii le-au adus din nou fata in fata, de data aceasta fiind adversare in grupele Europa League. in mod cert, scotienii sunt dornici de revansa, iar misiunea campioanei Romaniei va fi una mult mai dificila. Confruntarea incepe la ora 22:00 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus si LiveText pe HotNews. ro.

Liga 1: CFR Cluj vs Universitatea Craiova, derbiul etapei a 13-a (Programul complet al meciurilor)

LPF a anuntat, luni, programul etapei a 13-a din Liga 1. Aceasta runda programeaza derbiul dintre CFR Cluj si Universitatea Craiova, sambata, 19 octombrie, de la ora 20. 30, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu.

Celtic - CFR, meciul serii pentru fotbalul romanesc: Unde se vede partida si ce crede Dan Petrescu

Celtic si CFR se intalnesc din nou in acest an in cupele europene. Primul duel, disputat in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, a fost castigat de ardeleni dupa o dubla mansa spectaculoasa, 1-1 la Cluj si 4-3 la Glasgow.

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 Vezi episodul 7 Live Stream

Serialul Sacrificiul a debutat pe data de 11 septembrie, pe micile ecrane. Cu o distributie impresionanta, productia marca Antena 1 i-a tinut pana acum pe telespectatori cu sufletul la gura. Toata lumea se intreaba ce va urma in serialul inspirat din povesti reale. Episodul 7 din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 Live Video .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )