Libnet.ro
UNICEF

10:31

Mesajul transmis de Dana Budeanu, inainte de noua emisiune Verdict Politic. Nu halesc!

Playtech Playtech,
Mesajul transmis de Dana Budeanu, inainte de noua emisiune Verdict Politic. Nu halesc!

Dana Budeanu le-a adus fanilor sai o veste deosebita. Vedeta se muta cu verdictul si intr-o alta emisiune. Cei care au urmarit-o pana acum pe YouTube o vor putea face de acum si in rubrica Verdict Politic. Unde poate fi urmarita si ce spune designer-ul despre noul proiect? Dana Budeanu, Verdict Politic Dana Budeanu continua! . continuă pe Playtech

Ce dulciuri mananca Dana Budeanu

Desi are o silueta impecabila pe care ati crede ca o intretine cu dieta stricta si sport cat cuprinde, iata ca Dana Budeanu are o placere vinovata de care nici macar nu isi doreste sa scape: dulciurile! .

Ce nume grele din politica sunt imbracate de Dana Budeanu. Sfatul primit de Viorica Dancila din partea ei

Dana Budeanu este cunoscuta drept designerul vedetelor. Intrata in lumea reflectoarelor de ani buni, este cunoscuta ca primul critic de moda din Romania, asa ca multe vedete au trecut prin mana ei. Pe langa persoane publice, precum Mihaela Radulescu, Loredana Groza si Andra, designerul a sfatuit stilistic si nume grele din politica. Printre ele, si .

Elton John, diagnosticat cu pneumonie: mesajul transmis de cantaret

Cantaretul Elton John, in varsta de 72 de ani,a declarat pe Twitter ca sufera de pneumonie si si-a cerut scuze ca a intrerupt, duminica, un concert la Auckland Noua Zeelanda).

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )