Libnet.ro
UNICEF

11:15

Primele imagini din sezonul Bravo, ai stil! Celebrities. Cum vor aparea concurentele astazi, la Kanal D

Playtech Playtech,
Primele imagini din sezonul Bravo, ai stil! Celebrities. Cum vor aparea concurentele astazi, la Kanal D

Noul sezon al emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities incepe astazi, 22 ianuarie, la ora 22:00. Primele imagini cu divele show-ului de fashion. Primele imagini din sezonul Bravo, ai stil! Celebrities in aceasta seara, la ora 22:00, incepe batalia stilistica Bravo, ai stil! Celebrities. Emisiunea cu si despre stil va putea fi urmarita patru zile pe . continuă pe Playtech

Bravo, ai stil! Celebrities: tot ce trebuie sa stii despre sezonul sase al show-ului de la Kanal D

Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul sase al show-ului de la Kanal D, prezentat de Ilinca Vandici, debuteaza in aceastaseara, de la ora 22.

BOMBA in showbiz! Nu o sa iti vina sa crezi CINE sunt VEDETELE care SE BAT in competitia Bravo ai stil! Celebrities (GALERIE FOTO)

Competitia Bravo ai Stil!Celebrities a avut debutul la Kanal D, iar celebritatile cu o pasiune comuna, moda,au inceput lupta pentru stil! Cine sunt cele 9 concurente din acest sezon si ce au declarat i.

Primele imagini cu actrita care o joaca pe printesa Diana in serialul The Crown: Asemanarea e izbitoare FOTO

Au aparut primele imagini de pe platourile de filmare ale sezonului patru The Crown, cel in care isi va face aparitia actrita Emma Corrin 24 de ani) in rolul printesei Diana.

Simona Gherghe si-a botezat baietelul. Primele imagini de la eveniment

Au fost emotii uriase, ieri, 18 ianuarie, pentru prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe. Aceasta si-a crestinat baietul, pe Vlad Ioan, in prezenta tuturor celor apropiati. Evenimentul a fost unul cat se poate de discret, mai ales ca vedeta TV nu a postat niciun anunt pe paginile de socializare. Simona Gherghe si-a botezat baietelul Simona Gherghe .

Cel mai nou cuplu din showbiz face furori pe Internet! Primele imagini

Ceveste cu cel mai nou cuplu din showbiz face incunjurul lumii. Actrita americana de origine cubaneza Ana de Armas si actorul Bradley Cooper au fost vazuti iesind impreuna dintr-un hotel dupa ce au luat.

Primele proteste din cauza eliminarii pensiilor de serviciu pentru magistrati: Judecatorii Curtii de Apel si Tribunalului Bucuresti isi suspenda activitatea pe termen nelimitat Aceeasi decizie, luata de mai multe instante din tara - UPDATE

Magistratii Tribunalului Bucuresti si ai Curtii de Apel Bucuresti au decis marti in adunarile generale sa isi suspende activitatea pe perioada nedeterminata, incepand de miercuri, nemultumiti de abrogarea pensiilor de serviciu. Aceeasi decizie a fost luata si de catre judecatorii mai multor curti de apel din tara. Si inspectorii judiciari s-au intrunit in adunare generala, opinia adoptata fiind ca eliminarea pensiilor speciale este neconstitutionala si incalca principiile independentei si inamovibilitatii judecatorilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )