Libnet.ro
UNICEF

09:45

Puterea Dragostei Live Video pe Kanal D editia de sambata, 14 decembrie

Playtech Playtech,
Puterea Dragostei Live Video pe Kanal D editia de sambata, 14 decembrie

Puterea dragostei de la Kanal D este transmisa sapte zile din sapte. Emisiunea prezentata de Andreea Manteapoate fi urmarita la Kanal D de luni pana duminica. Puterea dragostei este transmisa de luni pana vineri de la ora 11 si de la ora 17. in weekend, orele de transmisiune sunt altele. Sambata si duminica, Puterea dragostei este . continuă pe Playtech

Lacrimi de durere in emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D. Au curs mesajele de condoleante

Este doliu in casa Puterea Dragostei. Lacrimi si durere in emisiunea de la Kanal D. Au curs mesaje de condoleante pe retelele de socializare: Sa te odihnesti in pace. Lacrimi de durere in emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D Puterea Dragostei este un reality-show matrimonial in care participantii au sansa sa traiasca magia iubirii .

Prognoza meteo, sambata, 14 decembrie. Sunt asteptate ninsori

Specialistii de la ANM au anuntat prognoza meteo pentru ziua de sambata, 14 decembrie 2019. Sunt asteptate precipitatii, dar si ninsori. Prognoza meteo, sambata, 14 decembrie Weekendul vine cu o vreme calda pe teritoriul Romaniei. Precipitatiile care vor cadea exclusiv sub forma de ploaie la altitudini de sub 1000 13000 de metri. in nordul .

Cum arata Nelson Mondialu dupa ce si-a pus dinti. Tatal lui Livian de la Puterea Dragostei a facut publice imaginile

Nelson Mondialu a revenit in atentia tuturor datorita participarii fiului sau la emisiunea Puterea Dragostei. Majoritatea stiu ca eticheta sa a fost reprezentata de dantura aproape inexistenta in special in partea de sus. Acum, afaceristul si-a schimbat total infatisarea datorita dintilor perfecti pe care ii are. Cum arata acesta? Nelson Mondialu si-a pus dantura Nelson .

CFR Cluj - CELTIC LIVE VIDEO online Digisport |Telekomsport |Look Plus VIDEO Youtube online stream. Anunt-SOC de la Dan Petrescu

CFR Cluj - CELTIC LIVE VIDEO online Digisport |Telekomsport |Look Plus VIDEO Youtube online stream. este meciul saptamanii pentru fotbalul romanesc. De ce? Pentru ca echipa condusa de Dan Petrescu, CFR.

Finala iUmor Live Video pe Antena 1. Afla cine a castigat sezonul 7

Premiera la iUmor. Pentru prima oara in cele sapte sezoane, show-ul va avea si o semifinala in care vor participa cei care au primit cele mai multe voturi in aplicatia iUmor, dar nu au reusit sa se claseze pe primul loc in preferintele publicului. Castigatorul semifinalei, care a avut loc vineri, pe 6 decembrie, se .

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 13 decembrie 2019

In aceasta seara, de la ora 20:30, telespectatorii Pro TV, vor putea urmari ultima semifinala, iar lupta este incinsa si exista multa tensiune. Pe langa mult-ravnitul trofeu s-a pus in joc si un cec in valoare de 100. 000 de euro, la fel ca anul trecut. De altfel, sezonul 9, pana acum, a adus si contre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )