Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep a invins-o pe Harriet Dart si s-a calificat in turul 3 la Australian Open

Playtech Playtech,
Simona Halep a invins-o pe Harriet Dart si s-a calificat in turul 3 la Australian Open

Simona Halep Harriet Dart Live Video in turul 2 la Australian Open. Partida programata joi, 23 ianuarie, de la ora 10:00, este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate informatiile importante legate de meci. continuă pe Playtech

Simona Halep si-a aflat adversara din turul II de la Australian Open. Vom avea parte de un duel in premiera, joi dimineata

Simona Halep o va infrunta in premiera pe Harriet Dart, in turul II de la Australian Open, joi dimineata, in conditiile in care britanica venita din calificari a produs o mare surpriza si a eliminat-o pe.

Simona Halep joaca, la 10.00, in turul II de la Australian Open. Toate datele relevante, inainte de partida cu mai putin cunoscuta Harriet Dart

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, evolueaza in turul II de la Australian Open, joi dimineata, la ora 10. 00, in direct pe Eurosport 1, in compania britanicei Harriet Dart, locul 173 WTA. Harriet Dart a.

Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady, in turul 1 la Australian Open. Ce probleme medicale a avut romancame medicale

Simona Halep Jennifer Brady Live Video, in turul 1 la Australian Open. Partida programata marti, 21 ianuarie, la ora 10:00, este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poat fi urmarita si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci. UPDATE: Simona .

DigiSport: Reactia dura a englezilor dupa victoria Simonei Halep cu Harriet Dart. Romania nu are nicio sansa la acest capitol

Presa din Marea Britanie a reactionat dur dupa ce Harriet Dart a fost invinsa de Simona Halep, la Australian Open. Jurnalistii de la Daily Mail sustin ca Federatia engleza are un buget de 40 de milioane de lire sterline. Chiar si asa, ei nu se pot apropia de rezultatele Romaniei.

Simona Halep a invins-o pe Harriet Dart si s-a calificat in turul III de la Australian Open. Britanica a avut o rabufnire neasteptata de orgoliu in actul secund

Simona Halep a invins-o pe Harriet Dart, 173 WTA, in turul II de la Australian Open, intr-o partida in care problema castigatoarei nu s-a pus nicio secunda. Simona Halep a pornit ca din tun in meci si a.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Harriet Dart, in turul 2 la Australian Open

Simona Halep locul 3 WTA) Harriet Dart locul 173 WTA) este duelul din turul 2 la Austrlian Open. Meciul este programat joi, 23 ianuarie, de la ora 10:00 si este transmis in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Simona Halep Harriet Dart, .

Asa am trait Simona Halep - Harriet Dart in turul 2 la Australian Open

Simona Halep a continuat aventura la Australian Open contra britanicei Harriet Dart. Meciul a fost LIVE TEXT in aceasta pagina, joi, dupa ora 10:00 a diminetii.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open, joi, dupa un meci de doua seturi contra britanicei Harriet Dart, sportiva venita din calificari.

VIDEO Australian Open: Simona Halep, in turul trei (6-2, 6-4 cu Harriet Dart) A inchis meciul la timp

Harriet Dart 173 WTA) a parut o prada usoara in mare parte a meciului, Simona ajungand in situatia de a conduce cu 6-2, 5-1. Eliberata de emotii, cu bratul mai relaxat si cu eliminarea in fata ochilor, britanica a produs cel mai bun tenis al ei. A revenit pana la 5-4, a pus presiune, a salvat trei mingi de meci si a determinat-o pe Halep sa-si intrebe loja: Ce sa fac?. Pana la urma, experienta superioara si-a spus cuvantul, iar Simona a inchis meciul exact inainte ca lucrurile sa se complice 6-2, 6-4, dupa o ora si 17 minute).

Reactia Simonei Halep dupa victoria cu Harriet Dart: Finalul a fost putin periculos

Simona Halep a trait periculos finalul meciului cu Harriet Dart, din turul al doilea de la Australian Open, dupa ce britanica a revenit de la 1-5, castigand trei game-uri la rand. Numarul 3 WTA a declarat ca ii place sa joace sub presiune, dar prefera sa termine meciurile atunci cand are sansa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )