Libnet.ro
UNICEF

22:45

Smiley si Tudor Chirila nu au reusit sa fie peste Delia si Cheloo. Audientele Vocea Romaniei si iUmor

Playtech Playtech,
Smiley si Tudor Chirila nu au reusit sa fie peste Delia si Cheloo. Audientele Vocea Romaniei si iUmor

Vocea Romaniei, celebrul show difuzat de postul de televiziune Pro TV a coborat aseara in clasamentul audientelor TV, de pe intreg teritoriul Romaniei. Emisiunea in a carui juriu se afla Smiley si Tudor Chirila a fost mai putin urmarita de show-ul de la Antena 1. Batalia pentru audiente TV Conform ultimelor audiente TV inregistrate aseara, . continuă pe Playtech

Cine sunt concurentii Vocea Romaniei care merg in finala. Cati oameni au Brenciu, Irina Rimes, Smiley si Tudor Chirila

In aceasta seara, de la ora 20:30, telespectatorii Pro TV, pot urmari ultima semifinala, iar lupta este incinsa si cu multa tensiune. Pe langa mult-ravnitul trofeu s-a pus in joc si un cec in valoare de 100. 000 de euro, la fel ca anul trecut. De altfel, sezonul 9, pana acum, a adus si contre intre .

Juratii de la Vocea Romaniei, salarii record. Cati bani primesc Horia Brenciu, Tudor Chirila, Smiley si Irina Rimes

Antrenorii de la Vocea Romaniei au salarii impresionante, iar cei din public se vor mira sa afle ce sume incaseaza, pentru un singur sezon, artistii Irina Rimes, Smiley, Horia Brenciu si Tudor Chrila, care ii jurizeaza pe concurenti. Vedetele de la PRO TV au toate motivele sa ii incurajeze pe cei pe care ii pregatesc, .

Vocea Romaniei, semifinale: Concurentul care l-a emotionat pe Tudor Chirila. Cine e Dragos Moldovan

In semifinala de vineri 6 decembrie, Dragos Moldovan, din echipa lui Tudor Chirila, a impresionat inca odata audienta si juratii, acelasi lucru s-a intamplat si in ultima semifinala, din 13 decembrie. Vocea Romaniei, semifinale: Concurentul care l-a emotionat pe Tudor Chirila Un moment de forta, de rock autentic, facut de Dragos Moldovan, din echipa lui .

Ce face Tudor Chirila pentru concurentii lui, atunci cand acestia urca pe scena. A recunoscut chiar el

Toti ne-am obisnuit cu iesirile lui Tudor Chirila din show-ul Vocea Romaniei, de la a se dezbraca in fata camerelor si pana la comentariile sale, uneori acide, dar ceea ce face in spatele camerei de luat vederi, cand toti ochii sunt atintiti asupra concurentilor, rar se vede. Ce face Tudor Chirila pentru concurentii lui, atunci .

Cate iubite a avut Tudor Chirila. A fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania

Tudor Chirila a fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania, printre care si Andreea Raicu. Povestea de dragoste dintre el si fosta prezentatoare TV este poate cea mai cunoscuta, din lista idilelor juratului de la Vocea Romaniei. Odata ce s-au despartit, cei doi si-au adresat mereu doar cuvinte de bine. in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )