Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cand se lanseaza Android P, cel mai nou sistem de operare de la Google

Playtech Playtech,
Cand se lanseaza Android P, cel mai nou sistem de operare de la Google

Despre Android P se vorbeste de multa vreme, iar noul sistem de operare al Google este mai aproape ca oricand de lansare. Android P este urmatoarea versiune a sistemului de operare creat de Google, iar daca esti curios de el, nu mai ai foarte mult timp pana sa-l incerci in varianta completa. Informatia despre lansarea []. continuă pe Playtech

24 IT. Cel mai nou telefon cu ADN romanesc

Iulia Nagy si Laurentiu Matache au vorbit despre cel mai nou telefon romaesc. Este vorba despre Allview X5 PRO, un telefon accesibil care vorbeste in limba romana cand il intrebi. in plus, are o serie de.

24 IT. Allview Soul X5 PRO, cel mai nou telefon cu ADN romanesc

Iulia Nagy si Laurentiu Matache au vorbit despre cel mai nou telefon romaesc. Este vorba despre Allview X5 PRO, un telefon accesibil care vorbeste in limba romana cand il intrebi. in plus, are o serie de.

Loto: S-a cstigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, de peste 4,45 milioane euro

Cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de peste 4,45 de milioane de euro, a fost castigat joi cu un bilet de numai 7,3 lei, informeaza Loteria Romana.

COLOSAL! S-a castigat cel mai MARE PREMIU din istoria Loteriei Romane: Cine e fericitul norocos

Cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, peste 4,45 milioane de euro a fost castigat joi seara. Fericitul norocos a jucat un bilet de doar 7,3 lei la la agentia 34-003 din Alexandria din judetul.

Gafa a ministrului Apararii, care a vorbit aseara despre rachetele balistice de la Deveselu / Fifor s-a corectat n aceasta dimineata:A fost n cel mai rau caz o eroare de interpretare

Ministrul Apararii a declarat marti seara la Antena 3 ca la baza de la Deveselu sunt rachete balistice, care nu ar putea sa-l incante vreodata pe Vladimir Putin. Miercuri dimineata, Mihai Fifor a revenit asupra afirmatiilor sustinand ca a fost in cel mai rau caz o eroare de interpretare.

BP cumpara active de la cel mai mare producator de titei din Australia

BP Plc. a decis sa achizitioneze active de pe segmentul petrolului si gazelor de sist din SUA de la BHP Billiton Ltd. , cel mai mare producator de titei stralia si cel mai mare grup minier din lume, platind in schimb 10,5 miliarde de dolari. Astfel, compania britanica isi extinde prezenta in bazinele onshore din SUA bogate in petrol si realizeaza cea mai mare afacere a sa din ultimii aproape 20 de ani, conform Reuters.

Rezultate solide pentru cel mai mare operator mondial de piete futures

Cel mai mare operator mondial de piete futures, compania americana CME Group Inc. , a raportat, la finele saptamanii trecute, rezultate in crestere pentru trimestrul al doilea din anul curent, in baza volumului mare de tranzactii. CME a avut venituri din vanzari de 1,06 miliarde de dolari in perioada de raportare, cu 14,5% mai mari decat cele din intervalul similar din 2017, care au insumat 925 de milioane de dolari.

Fenomen astronomic rar. Planeta Marte va fi cel mai aproape de Pamant, in ultimii 15 ani

Un nou fenomen astronomic impresionant poate fi observat pe cer, in aceasta seara, la doar cateva zile dupa cea mai mare eclipsa de luna a secolului, cand Marte va fi la cea mai mica distanta de Pamant, o po.

Cand trebuie sa ducem copilul la psiholog. Cel mai adesea, parintii vin la cabinet cand sunt coplesiti de dificultati

Medicii psihologi avertizeaza ca oamenii ar trebui sa consulte un specialist ori de cate ori simt ca nimeni nu-i mai poate ajuta sau intelege. De asemenea, parintii trebuie sa invete cand este momentul sa mearga la psiholog cu copilul.

UNIC in aceasta noapte: Planeta ROSIE, cel mai aproape de Terra: Ce prevesteste intalnirea cu Marte

Fenomen rar pe cer! Marte, planeta rosie, va fi mai aproape de Pamant, in noaptea de marti spre miercuri, decat a fost in ultimii 15 ani. Distanta vdintre Terra si Marte va fi de doar 57,6.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )