Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un ciclon mediteranean loveste Romania. Ploi torentiale si fenomene meteo extreme. Cat tine urgia

Playtech Playtech,
Un ciclon mediteranean loveste Romania. Ploi torentiale si fenomene meteo extreme. Cat tine urgia

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca temperaturile vor urca pana la 31 de grade Celsius in sudul tarii in urmatoarea perioada, dar vremea va fi in continuare instabila. Se vor semnala ploi si vijelii si in luna iunie, iar un ciclon mediteranean se va abate asupra Romaniei si va aduce fenomene meteo extreme. Ploi [] . continuă pe Playtech

Alerta ANM: Romania, lovita de unnou val de ploi torentiale si vijelii. Ce regiuni sunt vizate de fenomenele meteo extreme

Un nou val de ploi torentiale si vijelii va pune stapanire pe Romania. Vremea fi foarte calda, cu temperaturi care vor atinge si 32 de grade, dar cu ploi si vijelii. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), instabilitatea se va manifesta in regiunile vestice, sud-vestice, nordice si centrale, precum si in zonele de deal si de munte, unde vor fi innorari, averse ce vor avea si caracter torential.

Prognoza meteo ANM, miercuri, 29 mai: Ploi torentiale si vijelii

Prognoza meteo ANM, miercuri, 29 mai. Meteorologii anunta ca aproape toata tara se afla sub informare meteo de vreme instabila. Sunt anuntate ploi torentiale, vijelii si grindina in unele regiuni. Fenomenele meteo extreme vor fi prezente pana sambata dimineata, iar cantitatile de apa pot depasi 35-50 l/mp. Vremea in Bucuresti in Capitala, vremea va fi [] .

METEO Cod Galben de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru 13 judete din tara

Autoritatea Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo ce vizeaza ploi torentiale, intensificari ale vantului, vijelie si izolat grindina, in vigoare pana miercuri seara. Mai mult, incepand de luni, ora 18. 00, 13 judete din nordul, vestul si sud-vestul tarii intra sub averizare cod galben de ploi si vijelii.

Avertizare meteo: ploi torentiale si vijelii, marti si miercuri, la limita dintre Moldova si Muntenia. Pana la 1 iunie vor fi mai multe episoade de vreme rea

Zona Galati-Braila este vizata de un cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelie si izolat grindina. Avertizarea meteo incepe la ora 14,00 a zilei de marti si se incheie miercuri, la ora 2,00.

Avertizare meteo pentru urmatoarele zile. Ploi torentiale, vant si grindina

Ploi torentiale, descarcari electrice, vant si grindina se asteapta in urmatoarele zile, meteorologii lansand o noua atentionare.

Prognoza pentru vineri, cand zeci de mii de oameni vor asista la liturghia tinuta de Papa Francisc in Bucuresti: Ploi torentiale, vijelii, posibil grindina

Marti si miercuri, in Bucuresti, vremea va fi calda si doar seara pot aparea vijelii si averse, dar instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata si se va manifesta prin ploi torentiale, vijelii si, posibil, grindina, informeaza ANM in prognoza speciala pentru Capitala. Papa Francisc vine vineri la Bucuresti, urmand sa tina la Catedrala Sfantul Iosif o liturghie la care vor veni zeci de mii de oameni.

Prognoza meteo: Un ciclon mediteranean aduce potopul in Romania. Unde loveste urgia si cand scapam de ploi

Vreme capricioasa si ploi in continuare, desi temperaturile vor ajunge in sudul tarii la 31 de grade. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), de ploi vom avea parte si in luna iunie. Mai mult, un nou front ciclonic dinspre Marea Mediteraneana care va aduge fenomene extreme.

VREMEA. Un ciclon mediteranean aduce potopul in Romania. in ce zone va veni vremea rea

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie vomavea parte si in luna iunie. Mai mult, un nou front ciclonic dinspre Marea Mediteraneana care va aduge fenomene.

Cod galben de ploi torentiale si vijelii, incepand de luni seara, in 13 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si ploi in cantitati insemnate, avertizarea fiind valabila in 13 judete din jumatatea de vest a tarii de luni, ora 18. 00 pana marti, ora 06.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )