Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mitingul diasporei va fi sabotat de controale inasprite la vama

Playtech Playtech,
Mitingul diasporei va fi sabotat de controale inasprite la vama

Romanii care vor veni acasa cu masinile in urmatoarea perioada pentru a participa la mitingul diasporei, vor petrece mai mult timp la vama. Mitingul diasporei este planificat pentru 10 august si, conform estimarilor, ar putea aduce in Piata Victoriei peste un milion de romani. Dintre acestia, cei mai multi vor veni de peste hotare. Din []. continuă pe Playtech

Cum se mobilizeaza ploiestenii pentru mitingul Diasporei din data de 10 august

Ploiestenii se mobilizeaza pe retelele de socializare pentru mitingul Diasporei care va avea loc in Capitala in data de 10 august. Cei care vor sa participe la protestul de la Bucuresti sunt invitati sa se intalneasca in cea mai mare gara din Ploiesti pentru a pleca impreuna sau la benzinaria de la intrare in Ploiesti dinspre Valea Prahovei.

Mitingul diasporei din 10 august a ramas fara organizator

Mitingul diasporei din 10 august a ramas fara organizator. Federatia Romanilor de Pretutindeni a trimis o instiintare Primariei Capitalei, prin care a anuntat ca nu va mai organiza protestul, desi.

Greva de amploare in aceeasi zi cu mitingul diasporei

Cateva sute de angajati din penitenciare vor intra in greva japoneza de pe 10 august, exact in ziua in care are log mitingul diasporei. Anuntul a fost facuta de Federatia Sindicatelor din Administratia.

Avertizari MAE pentru romanii care calatoresc in Germania si Croatia

Ministerul Afacerilor Externe a emis avertizari pentru romanii care calatoresc in Germania si Croatia. In Germania se anunta temperaturi care pot ajunge pana la 40 de grade, iar in Croatia este in vigoare un cod rosu de canicula.

Sfaturile lui Mugur Isarescu pentru romanii care vor sa-si ia credite

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ii indeamna pe romanii care vor sa-si ia credite sa-si faca socotelile foarte atent inainte. El a mai spus ca oamenii nu sunt obligati sa-si ia credite, dar odata ce.

Mesajul unor romani din Canada care vin la mitingul Diasporei: Sa le aratam incompetentilor de la carma Romaniei ca ei sunt adevaratii hoti, curve si cersetori

George Latis, un roman stabilit in Canada, a scris intr-o postare pe Facebook ca desi pe familia sa nu o dau banii afara din casa, totusi aceasta va face eforturi ca macar sotia, Livia, sa participe la prostestul diasporei. Noi locuim in vestul Canadei. E ca si cum ai spune: Eu vreau sa trag o fuga pana in Hawaii, explica barbatul. Totodata, romanul i-a indemnat pe cetatenii din tara sa semneze petitia Fara Penali in Functii Publice.

Avertisment MAE pentru romanii care calatoresc in Germania si Croatia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Germania si in Croatia ca in aceste tari sunt in vigoare coduri meteo de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )