Libnet.ro
UNICEF

21:30

O noua alerta ANM de vreme extrema, in Romania. Care sunt judetele afectate

Playtech Playtech,
O noua alerta ANM de vreme extrema, in Romania. Care sunt judetele afectate

Meteorologii au vesti proaste pentru urmatoarea perioada. ANM a emis o informare meteorologica de vreme rea, valabila pana joi seara. ANM a emis o informare meteo, fara cod, valabila oentru intervalul 22 mai, ora 12:00 23 mai, ora 22:00. in aceasta perioada, vor aparea fenomene meteo precum cantitati de apa insemnate, manifestari de instabilitate [] . continuă pe Playtech

ANM, o noua alerta: un ciclon loveste Romania, in aceasta noapte

Administratia Nationala de Meteorologie ANM a emis o alerta referitoare la fenomene meteo extreme ce pot aparea luni, 20 mai, spre seara. ANM a emis, luni dimineata, o noua atentionare cod galben de vreme rea, prin care a fost prelungita perioada de valabilitate atentionarii. 27 de judete din toata tara vor fi afectate.

Alerta meteo: Vreme instabila pana joi seara. Vijelii si grindina in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o informare de vreme instabila, valabila pana joi seara la nivelul intregii tari.

VREMEA. ANM, noi avertizari de vreme instabila. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o informare de vreme instabila, valabila pana joi seara la nivelul intregii tari. Potrivit prognozei, in.

Alegerile europarlamentare Ultimele zile de campanie inaintea scrutinului. Care sunt principalele mize si de ce conteaza alegerile din Uniunea Europeana

Alegerile europarlamentare intra in linie dreapta, acestea fiind ultimele zile de campanie inainte ca cetatenii europeni sa mearga deja la urne incepand de joi, in conditiile in care scrutinul se desfasoara in perioada 23-26 mai. Ironic, printre primii europeni care vor fi chemati sa decida asupra modului in care va arata Europa viitorului sunt chiar britanicii, in conditiile in care Marea Britanie participa la scrutin dupa amanarea Brexit-ului din cauza tensiunilor politice de la Londra.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )