Libnet.ro
UNICEF

05:15

Vesti bune pentru soferi. Pretul benzinei ar putea scadea. Care e diferenta acum intre benzina si motorina

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru soferi. Pretul benzinei ar putea scadea. Care e diferenta acum intre benzina si motorina

Pretul benzinei ar putea scadea in urmatoarea perioada. E o veste buna pentru consumatori, dar una mai nefericita pentru producatori si exploatatori. Evident, n-o sa insemne ca-i va saraci, dar soferii nu pot decat sa se bucure, cel putin pentru moment. Posibilitatea ieftinirii benzinei a fost sugerata de ministrul rus al Energiei, Alexander Novak. Acesta [] . continuă pe Playtech

Ministrul Muncii le da vesti bune pensionarilor. Cum se vor mari pensiile, in opinia lui Marius Budai

Ministrul Muncii are vesti bune pentru pensionari pentru ca i-a asigurat ca pensiile se vor mari, in ciuda piedicilor si a propagandei opozitiei si a celor de la FMI. Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat public ca majorarea pensiilor dupa recalculare nu va fi stopata. Asta inseamna ca guvernarea PSD-ALDE nu are de gand sa [] .

DACA NU VA FI EXTINS ACORDUL GLOBAL PRIVIND REDUCEREA PRODUCTIEI PETROLULUI: Pretul barilului de petrol ar putea scadea sub 30 de dolari

Scenariul in care pretul barilului de petrol ar putea scadea sub 30 de dolari daca nu va fi extins acordul privind reducerea productiei, incheiat intre Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) si alte state din afara cartelului, nu poate fi exclus, potrivit ministrului rus al Energiei, Alexander Novak.

HOROSCOP 11 IUNIE. Vesti excelente pentru o zodie: isi imbunatateste situatia financiara!

Horoscop 11 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 11 iunie Berbec Nu adversarii va creeaza cele mai mari probleme, ci prietenii cei mai apropiati si colegii de serviciu. Nici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )