Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ce e Wi-Fi 6 si de ce e important ca Samsung Galaxy S10 are asa ceva

Playtech Playtech,
Ce e Wi-Fi 6 si de ce e important ca Samsung Galaxy S10 are asa ceva

Standardul Wi-Fi va deveni mai rapid. Asta este o veste grozava, deoarece consumul de internet e in crestere accelerata. Iar Samsung Galaxy S10 e primul telefon compatibil. Urmatoarea generatie. continuă pe Playtech

VIDEO Samsung Galaxy S10 are patru variante, inclusiv una cu 12 GB de RAM si 1 TB stocare. Telefoanele ajung n magazine pe 8 martie

La a zecea generatie a seriei Galaxy S, Samsung anunta cea mai mare extindere a acesteia, prezentand miercuri patru modele, inclusiv unul 5G cu ecran de 6,7 inci. Cel mai accesibil este S10e, cu un pret de 749 dolari si ecran de 5,8 inci, in timp ce S10+ cu ecran de 6,4 inci va fi primul telefon cu 12 GB RAM si 1 TB stocare, cu posibilitatea de extindere cu alti 512 GB. Samsung a admis ca S9 nu a avut vanzarile dorite, iar cu S10 spera sa recupereze, insa pe piata este concurenta mare nu doar de la Apple, ci si din partea companiilor chineze.

Samsung Galaxy S10 Plus: tot ce are special cel mai puternic telefon

Samsung Galaxy S10 a fost cel mai asteptat telefon al companiei. Odata cu el, Samsung a anuntat si cel mai puternic telefon pe care l-a produs vreodata si nu-i 5G). Samsung Galaxy S10 va fi.

Samsung Galaxy S10 Cand Samsung a ascuns un computer intr-un telefon

Samsung Galaxy S10 a ajuns in ziua in care sa fie prezentat tuturor. Asa arata un telefon pentru care Samsung, s-ar putea spune, s-a pregatit 10 ani. Mai mult ca oricand, compania.

Preturi Digi Mobil pentru Samsung Galaxy S10: cat costa Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 ajunge la Digi Mobil in acelasi timp cu ceilalti operatori. Am cautat ce oferte are operatorul pentru noul telefon Samsung ca sa stii ce sa alegi. Sunt urmatoarele.

Samsung Galaxy S10 5G: monstrul pregatit pentru internetul viitorului

Samsung a promis un telefon 5G in 2019 si, in sfarsit, l-a livrat. Ecranul e imens, hardware-ul e impresionant si in interior are un modem pentru 5G. Acesta e Samsung Galaxy S10 5G. Samsung.

Cat costa Samsung Galaxy S10 la Orange, Vodafone, Telekom. Unde e mai ieftin

Samsung Galaxy S10 a intrat deja la precomanda la operatori. Orange, Vodafone sau Digi Mobil deja il au si cu preturi. Am aruncat o privire pe oferte ca sa vezi cine il are mai ieftin. Samsung.

Samsung Galaxy S10 se LANSEAZA. Cu ce NOUTATI vine el comparativ cu modelul anterior

Compania Samsung va lansa miercuri modelul Samsung Galaxy S10, cu putin timp inainte de deschiderea oficiala a Mobile World Congress. Si potrivit GSMArena noul telefon are urmatoarele specificatii tehnice: .

Lansare Samsung Galaxy S10: ecran mai mare, mai multe camere, tehnologie 5G: Specificatii complete pentru cel mai nou flagship Samsung

La un un deceniu de la lansarea primului Galaxy S, Samsung lanseaza patru modele noi de Galaxy S10. Samsung Galaxy S10 e primul telefon smartphone cu certificat HDR10+, ecranul dinamic AMOLED al lui Galaxy S10 este certificat VDE.

Lansare Samsung Galaxy S10: ecran mai mare, camere mai multe, tehnologie 5G. Specificatii complete pentru cel mai nou flagship Samsung

La un un deceniu de la lansarea primului Galaxy S, Samsung lanseaza patru modele noi de Galaxy S10. Samsung Galaxy S10 e primul telefon smartphone cu certificat HDR10+, iar ecranul dinamic AMOLED al lui Galaxy S10 este certificat VDE.

Samsung Galaxy S10, pret: cat costa Galaxy S10 la Orange, Digi, Vodafone, Telekom

Samsung Galaxy S10 va fi prezentat oficial pe 20 februarie, de la ora 21 ora Romaniei). Poti urmari in timp real toate informatiile intr-un live text al PLAYTECH. Pana cand Samsung Galaxy.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )