Libnet.ro
UNICEF

05:15

ING vine cu o veste proasta pentru toti romanii. Leul romanesc, previziuni sumbre pentru urmatorii doi ani

Playtech Playtech,
ING vine cu o veste proasta pentru toti romanii. Leul romanesc, previziuni sumbre pentru urmatorii doi ani

Previziuni sumbre pentru urmatorii doi ani. ING prevesteste o slabire semnificativa a leului romanesc, in raport cu euro. ING, veste proasta pentru totii romanii. Leul romanesc, previziuni sumbre ING Bank a revizuit prognozele pentru principalii indicatori din sfera financiara inflatia, rate de dobanda si cursul de schimb leueuro, dar si in privinta PIB, potrivit . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru romani: cand vom avea, din nou, vaccin produs in Romania

In urma cu doi ani,Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino a fost transferat de la Ministerul Sanatatii la Ministerul Apararii. A devenit astfel.

Veste uriasa pentru romanii care isi pun centrale termice. Cum pot primi pana la 15.000 de euro de la stat

Veste buna pentru romanii care isi pun centrale termice. Programul Casa Eficienta Energetic le sare in ajutor. 000 de euro ar putea veni din partea statului pentru doritori, printr-un nou program anuntat de AFM. Veste uriasa pentru romanii care isi pun centrale termice Pentru prima data, programul Casa Eficienta Energetic ar putea demara un proiect, .

Veste buna pentru romanii cu centrala termica de apartament. Totul se intampla mult mai rapid si mai usor

Printr-un act normativ oficializat recent. este vorba de 0 noua procedura pentru schimbarea furnizorului de gaz si curent, s-a stabilit o procedura mai simpla pentru schimbarea furnizorului de curent si gaze, aceasta aplicandu-se incepand dindata de 12 februarie, anul curent. Veste buna pentru romanii cu centrala termica de apartament Astfel ca, fata de situatia din .

Citu: Trei luni de guvernare PNL au avut efect pozitiv pentru economie. Urmeaza lucruri fantastice pentru toti romanii. intai curatam Parlamentul de PSD

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca cele trei luni de guvernare PNL au avut efecte pozitive in economie, iar aceste lucruri au fost facute in conditiile in care in Parlamentul Romaniei inca domina socialistii care in continuare vor suprataxare, nationalizari si capusarea bugetului public. Vom face mai mult pentru romani. intai curatam, impreuna, Parlamentul de PSD. Urmeaza lucruri fantastice pentru toti romanii, spune el.

Veste dezastruoasa pentru soferi. O noua taxa intra in vigoare. Ce amenzi primesc cei care nu respecta legea

Taxa de poluare impusa de primarul general Gabriela Firea soferilor care circula prin Bucuresti intra in vigoare peste doua saptamani. Regimul de circulatie al masinilor in Capitala. Tarife si amenzi pentru cei care nu respecta legea. Veste pentru soferi. O noua taxa intra in vigoare Taxa impusa de primarul Capitalei, Gabriela Firea, soferilor care circula .

MINISTRUL FINANTELOR FLORIN CITU: Fara niciun dubiu, trei luni de guvernare PNL au avut efect pozitiv pentru economie

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca cele trei luni de guvernare PNL au avut efecte pozitive in economie, iar aceste lucruri au fost facute in conditiile in care in Parlamentul Romaniei inca domina socialistii care in continuare vor suprataxare, nationalizari si capusarea bugetului public. Vom face mai mult pentru romani. Pentru toti romanii. intai curatam, impreuna, Parlamentul de PSD. Urmeaza lucruri fantastice pentru toti romanii, spune el.

Anunt IMPORTANT de la STAT! Toti cei care au lucrat iNAINTE DE 2010, URGENT trebuie sa faca ASTA!

Anunt important pentru toti romanii care au lucrat inainte de anul 2010. Inspectoratele de munca au facut un anunt care ii vizeaza pe salariatii care au lucrat in acea perioada, inainte de 2010. Este impo.

Conferinta de Securitate de la Munchen aduce o veste excelenta pentru Romania: SUA vor aloca 1 miliard de dolari pentru Initiativa celor Trei Mari, o noua reusita in plan extern pentru presedintele Iohannis

Romania primeste o veste excelenta de la Conferinta Internationala de Securitate de la Munchen, cel mai important forum euroatlantic din sector, unde tara noastra este reprezentata de premierul interimar.

Primaria Capitalei, veste buna pentru bucuresteni. S-au finalizat lucrarile care au paralizat traficul in Bucuresti

Bucurestenii au parte de o veste minunata. Se pare ca linia de tramvai 41 isi reia circulatia normala pe Podul Grant incepand de sambata dimineata, ca urmare a finalizarii lucrarilor de consolidare a podului, a anuntat Primaria Capitalei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )