Libnet.ro
UNICEF

08:30

Proiectii Cisco pentru urmatorii ani: 5G va suporta mai mult de 10% din conexiunile mobile globale pana in 2023

Adevărul Adevărul,
Proiectii Cisco pentru urmatorii ani: 5G va suporta mai mult de 10% din conexiunile mobile globale pana in 2023

Raportul anual Cisco privind internetul arata ca viteza medie 5G va fi de 575 megabiti pe secunda sau de 13 ori mai rapida decat conexiunea mobila medie. continuă pe Adevărul

Raport: 5G va suporta mai mult de 10% din conexiunile mobile globale pana in 2023

Conform unui raport privind internetul, 5G va suporta mai mult de 10% din conexiunile mobile globale pana in 2023. Viteza medie 5G va fi de 575 megabiti pe secunda sau de 13 ori mai rapida decat conexiunea mobila medie, arata compania de tehnologie Cisco. Datorita capabilitatilor avansate de performanta, 5G va livra infrastructuri mobile mai dinamice pentru AI si aplicatii IoT emergente, inclusiv pentru masini autonome, orase inteligente, servicii medicale digitale, continut video imersiv si multe altele.

Tehnologia 5G va suporta mai mult de 10% din conexiunile mobile globale, pana in 2023

Tehnologia 5G va suporta mai mult de 10% din conexiunile mobile globale pana in 2023 iar viteza medie 5G va fi de 575 megabiti pe secunda sau de 13 ori mai rapida decat conexiunea mobila medie, arata noul raport privind internetul de la Cisco.

Urmatorii ani ne vor aduce o schimbare majora a managementului hotelier din Romania

Cluj, Timisoara si Iasi. Acestea sunt principalele orase ale Romaniei care ar putea aduce in urmatorii ani un nou trend in industria ospitalitatii, si anume implementarea managementului hotelier pe scara larga. Fenomenul e astazi practicat cu succes pe continentul nord-american, dar e prezent si in vestul continentului european, cu un grad sporit de aplicabilitate.

CATALIN PREDOIU: in ultimii ani, crima organizata s-a modernizat mai mult decat parchetele

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, spune ca grupurile organizate de infractori s-au dotat cu tehnica, de la aparatura de bruiaj, drone si microfoane, precizand ca in ultimii ani crima organizata s-a modernizat mai mult decat parchetele.

ING vine cu o veste proasta pentru toti romanii. Leul romanesc, previziuni sumbre pentru urmatorii doi ani

Previziuni sumbre pentru urmatorii doi ani. ING prevesteste o slabire semnificativa a leului romanesc, in raport cu euro. ING, veste proasta pentru totii romanii. Leul romanesc, previziuni sumbre ING Bank a revizuit prognozele pentru principalii indicatori din sfera financiara inflatia, rate de dobanda si cursul de schimb leueuro, dar si in privinta PIB, potrivit .

De ce fulgii de ovaz te ajuta sa slabesti mai mult decat exercitiile la sala?

Usor de zis, greu de facut. De la varsta adolescentei pana la maturitate mai toti am trecut prin ace.

O alta zi extrem de calda: 17 grade la munte, langa Sibiu. 14 grade la Predeal si cu un grad mai mult la cota 1500, la Sinaia

Luni temperaturile au urcat din nou cu mult peste valorile normale, iar la munte au depasit si cu 15 grade mediile perioadei, maximele inregistrate in tara fiind de peste 18 grade. Marti va fi o alta zi calda, cu temperaturi de pana la 18 grade, iar vremea se va raci apoi, dar nu puternic, astfel ca maximele vor depasi 10 grade in in week-end.

VIDEO Vitezistul Alex Mina de Aur a implinit 21 de ani - Cele mai spectaculoase puncte castigate de australian

Alex de Minaur, unul dintre reprezentantii de seama ai noii generatii din tenis, a implinit 21 de ani. Australianul 24 ATP) a incantat in ultimii ani prin viteza sa remarcabila si le-a pus mari probleme celor mai importanti jucatori din circuit multe dintre cele mai spectaculoase puncte ale sale au fost castigate in fata lui Rafael Nadal).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )