Libnet.ro
UNICEF

11:45

Veste proasta pentru romani. Cat timp ne va afecta, de fapt, noul virus

Playtech Playtech,
Veste proasta pentru romani. Cat timp ne va afecta, de fapt, noul virus

Infectia cu coronavirus va afecta populatia Romaniei in urmatorii doi ani. Astfel ca, dupa pandemie, vor urma epidemii sezoniere, insa care nu vor avea aceeasi amploare ca pana acum, a precizat Nelu Tataru, la Antena 3. Veste proasta pentru romani. Cat timp ne va afecta, de fapt, noul virus Dupa experienta pandemiei de gripa porcina . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru romanii care si-au facut stocuri de paracetamol. Trebuie sa verifice acum ce scrie pe ambalaj!

Dragos Damian, CEO Terapia Cluj, a declarat, luni, la Antena 3, ca au fost extinse capacitatile de productie pentru fabricare paracetamolului astfel incat romanii sa nu aiba probleme in a gasi acest medicament pe piata.

Veste istorica pentru Dinamo! Cine ar putea prelua acum clubul din Stefan cel Mare. Anuntul oficial

Situatia se complica la Dinamo, dupa ce Ionut Negoita a anuntat ca nu mai finanteaza clubul din Stefan cel Mare si renunta la pachetul majoritar de actiuni. Ar putea aparea insa investitori surpriza, fiind facut in acest sens un anunt oficial. Veste istorica pentru Dinamo! Cine ar putea prelua acum clubul din Stefan cel Mare .

Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai. Nelu Tataru, anunt pentru romani

S-a aflat ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai, de cand se relaxeaza restrictiile de lupta impotriva infectiei cu coronavirus. Anuntul a fost facut deMinistrul Sanatatii, Nelu Tataru. Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai Perspectiva ridicarii primelor restrictii este data de 15 mai. Dar exista niste .

Calendar ortodox, 21 aprilie. Zi importanta pentru romani. Ce sfinti sunt pomeniti astazi

Calendar ortodox praznuieste pe data de 21 aprilie pe Sfantul Ianuarie, Episcopul orasului Benevento din Italia. Acesta a primit mucenicia in anul 305, in timpul persecutiilor imparatului Maximian. Calendar ortodox praznuieste pe data de 21 aprilie pe Sfantul Ianuarie Sfantul Mucenic Ianuarie, praznuit de calendarul ortodox pe data de 21 aprilie, a fost supus la .

Mesajul Printului Charles pentru romani, de Paste. Romania are un loc special in inima mea

Printul de Wales a adresat romanilor un mesaj video cu ocazia Pastelui ortodox. Printul Charles aminteste in mesaj si de criza sanitarain care ne aflam si spune ca de abia asteapta sa se intoarca in Romania. Mesajul Printului Charles pentru romani, de Paste. Romania are un loc special in inima mea Printul Charles a transmis .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )