Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vesti proaste pentru pensionarii din Romania. Raportul care ii va afecta pentru urmatorii ani

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru pensionarii din Romania. Raportul care ii va afecta pentru urmatorii ani

Comisia Europeana, in raportul de tara 2020, arata ca Romania nu a inregistrat progrese intr-o serie de domenii, printre care implementarea unui cadrului fiscal national, asigurarea sustenabilitatii sistemului public de pensii sau imbunatatirea guvernantei corporative a intreprinderilor de stat. Vesti proaste pentru pensionarii din Romania Mai mult, alte domenii in care nu s-au inregistrat progrese . continuă pe Playtech

Lucian Bode: Termenul de achizitionare a celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania este 26 februarie (VIDEO)

Termenul pentru achizitionarea celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania, cinci pentru Otopeni si cate doua pentru celelalte, este 26 februarie, a anuntat Lucian Bode, ministrul Transporturilor,.

Comisia Europeana: Coruptia, problema majora pentru firme. Persista ingrijorarile fata de sistemul de justitie din Romania, cat timp nu se iau decizii de corectare

Comisia Europeana continua sa fie ingrijorata fata de impactul negativ pe care l-au avut asupra sistemului de justitie din Romania modificarile legislative si presiunile politice din anii 2017 si 2018 si in cea mai mare parte a anului 2019, atat timp cat actuala putere nu ia masuri de corectare. Executivul european trage acest semnal de alarma in raportul sau privind Semestrul European, emis miercuri.

Ce masca te poate proteja, de fapt, de coronavirus. Ce spun medicii din Romania

Conform profesorului Adrian Streinu-Cercel, manager al Institutului Matei Bals, in Romania nu exista mastile si costumele de protectie necesare pentru coronavirus. Care sunt, de fapt, cele potrivite? Ce spun medicii din Romania? in Romania nu exista masuri de protectie in conformitate cu efectele grave ale virusului care a scandalizat Romania. Adrian Streinu Cercel, prezent in .

Motivul pentru care Victor Slav este renegat in toate televiziunile din Romania. Nici macar nu il mai invita

Bianca Dragusanu si-a refacut viata si pare ca totul este lapte si miere acum intre ea si noul sot. Mai mult decat atat, contractele de imagine si proiectele ei sunt in derulare si ii aduc in continuare bani frumusei in conturi. Din pacate, acest lucru nu poate fi spus si despre Victor Slav, care parca .

Alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama coronavirusului

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus. Pe aeroportul Otopeni la fiecare patru ore terminalul sosiri este dezinfectat, iar omenilor care vin din zonele afectate de virus medicii le iau temperatura.

Cum ii afecteaza Coronavirus pe soferii de TIR din Romania si nu numai. 11 state europene, lovite de COVID 19

Soferii de tir victime colaterale le psihozei pe nume Coronavirus. De obicei, prea putin pretentiosi in legatura cu rutele pe care le au de facut, soferii de tir incep sa intoarca foaia cand vine vorba sa se duca in Italia. Situatia e destul de sensibila, in conditiile in care schimburile comerciale intre statele europene au .

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

Un italian de 71 de ani, recent intors in peninsula din Romania, a fost diagnosticat cu coronavirus Barbatul fusese la vanatoare - UPDATE

Un barbat de 71 de ani, cu resedinta in orasul Cattolica regiunea Emilia Romagna), recent intors din Romania, a fost diagnosticat cu coronavirus. El se afla in acest moment internat la spitalul din Rimini, sectia de boli infectioase, dar starea sanatatii lui nu este grava. Ministerul roman de Externe a transmis ca a facut demersuri, in regim de urgenta, pe langa autoritatile locale pentru obtinerea de informatii suplimentare, inclusiv cetatenia pacientului si cu privire la eventuala sedere a acestuia pe teritoriul Romaniei. 18:53 Barbatul a avut contacte multiple, nu se stie de unde a contactat infectia.

George Burcea nu este singurul care a fost prins drogat. Ce vedete din Romania au avut probleme din cauza stupefiantelor

Dupa ce scandalul dintre George Burcea si Andreea Balan a luat amploare, George a fost prins sub consumul de cocaina la volan. Acesta nu este singurul, multe vedete au fost prinse de autoritati de-a lungul timpului, sub influenta substantelor stupefiante. George Burcea nu este singurul care a fost prins drogat in legatura cu cazul lui .

Un operator turistic din Romania scoate pachetele de vacanta pentru Italia

O prima companie de turism din Romania a decis sa nu mai vanda pachete turistice catre Italia si alte state expuse epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2596 seconds )