Libnet.ro
UNICEF

16:16

Cel mai ieftin Netflix din Romania: operatorul care crede ca te agata asa

Playtech Playtech,
Cel mai ieftin Netflix din Romania: operatorul care crede ca te agata asa

Netflix este un serviciu tot mai utilizat si mai apreciat in Romania, dar un abonament nu este chiar cel mai ieftin. Un operator telecom iti ofera Netflix gratis timp de sase luni daca te. continuă pe Playtech

Cel mai ieftin Netflix din tara: operatorul care crede ca te convinge astfel

Netflix este un serviciu tot mai utilizat si mai apreciat in Romania, dar un abonament nu este chiar cel mai ieftin. Un operator telecom iti ofera Netflix gratis timp de sase luni daca te.

Vesti bune pentru romani! Indicele Robor la trei luni a coborat la 3,13%, cel mai mic nivel din ultimele sapte saptamani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,13%, cel mai mic nivel din ultimele sapte saptamani, potrivit datelor publicate miercuri.

CURS VALUTAR. Francul elvetian, la cel mai ridicat nivel din ultimele luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat miercuri un curs de referinta de 4,6580 lei/euro, in scadere cu 0,04% fata de nivelul atins marti. Francul elvetian a ajuns la cel mai ridicat nivel din septembrie.

RECORD MONDIAL stabilit in Oradea: CEL MAI LUNG CALTABOS din lume

Cel mai mare caltabos din lume a fost facut de o echipa de bucatari din Bihor, astfel reusind sa depaseasca recordul stabilit de Spania cu un sangerete. Caltabosul, lung de 208 metri, a fost realizat de.

Cel mai PUTERNIC LASER din lume se naste in Romania: 250 de cercetatori se reunesc la Institutul de la Magurele

Finalizarea lucrarilor la proiectul ELI-NP Extreme Light Infrastructure Nuclear Physics n. red. ), care presupune instalarea la Magurele Ilfov) a celui mai puternic laser din lume si includerea acestuia.

Si capitalist, si miliardar, si comunist! Jack Ma, cel mai bogat om din China, a devenit membru de partid (VIDEO)

Si capitalist, si miliardar. Cu toate acestea, Jack Ma, cel mai bogat om din China, este membru al Partidului Comunist din aceasta tara PCC), scrie presa oficiala chineza. Jack Ma a intrat in randurile.

Rusia spera la renasterea IPO-urilor dupa cel mai rau an din ultimul deceniu

In 2018 nu a avut loc nicio listare a unei companii rusesti Companiile rusesti raman angajate in planurile lor de listare pe piata locala, in 2019, in pofida faptului ca 2018 a fost cel mai rau an din ultimul deceniu in privinta vanzarilor de a actiuni, potrivit Reuters.

Digi Sport: Sotia lui Radu Valahu a recunoscut rusinea traita de cel mai puternic om din Romnia: E adevarat!

Radu Valahu este, neoficial, cel mai puternic om din Romania, insa viata sa ascunde un amanunt stiut de putina lume. Pe numele sau real Radu Georgescu, uriasul de 144 de kilograme a trecut printr-o intamplare nefericita in urma cu cativa ani.

Gerul si ninsorile vin in Romania, dar iata cum arata viata in cel mai rece oras din lume. Ce se intampla la -62 de grade Celsius

Dincolo de polii deja cunoscuti ai Pamantului, acesta are si un pol al frigului in ceea ce priveste orasele, iar acesta este, asa cum te-ai astepta, in Rusia. Rusia este cea mai mare tara din lume, iar cea mai buna parte a suprafetei acesteia se gaseste in zone reci. Daca n-ar fi Siberia, Rusia ar [] .

Al doilea cel mai mare oras din Oklahoma ofera 10 000$ celor care sunt dispusi sa se mute aici

Tulsa urmareste sa atraga noi rezidenti oferind celor care lucreaza de la distanta si antreprenorilor 10. 000 de dolari pentru a se muta acolo. Daca acestia sunt de acord sa ramana timp de cel putin un an, muncitorii vor primi subventii pentru plata chiriei si burse, informeaza The Washington Post.

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )