Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum sa eviti minerii care vor sa profite de calculatorul tau

Playtech Playtech,
Cum sa eviti minerii care vor sa profite de calculatorul tau

Chiar daca fenomenul de cryptomining nu a atins inca proportiile celui ransomware, creste la cote alarmante. in a doua jumatate a anului 2017, infractorii cibernetici au obtinut peste sapte milioane de dolari folosind cyptominere. Datele companiei noastre arata ca, in 2017, au fost atacati cu programe malware pentru criptomonede 2,7 milioane de utilizatori de aproape []. continuă pe Playtech

Cele trei zodii care vor avea un August de poveste

Aceste trei zodii vor avea o luna plina de experiente, de bucurii si de impliniri. Sunt cele mai norocoase din zodiac. LEU Este cea mai buna luna a anului pentru tine. Esti carismatic iar rasul tau este.

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o luna August de cosmar. Nimic nu le merge bine

August 2018 este luna in care nu merge nimic bine pentru aceste trei zodii. Vor avea numai ghinioane. BERBEC - Marte, planeta ta dominanta, este retrogada in august, asa ca totul se simte ca fiind o povara.

VARSTA de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Cine sunt romanii care vor putea iesi chiar si cu 13 ani MAI REPEDE la pensie!

Vesti bune pentru romanii care nu mai mult pana la pensionare. O initiativa de modificare a Legii Pensiilor prin care se reduce stagiul de cotizare pentru mai multe categorii de pensionari care au muncit in.

Se schimba VARSTA de PENSIONARE in Romania: Ce patesc acum femeile care vor sa iasa la pensie...

Vesti bune in ceea ce priveste varsta de pensionare pentru femeile care au copii. Un proiect depus la Senat prevede posibilitatea ca orice femeie sa iasa la pensie mai devreme cu doi ani pentru fiecare copil.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )