Libnet.ro
UNICEF

17:45

iOS 13 te scapa de cea mai costisitoare problema la iPhone

Playtech Playtech,
iOS 13 te scapa de cea mai costisitoare problema la iPhone

Foarte multi utilizatori de dispozitive Apple s-au plans de abonamentele costisitoare la diverse aplicatii pe care nu le pot dezactiva cu usurinta. iOS 13 vine insa cu o solutie. Din ce in. continuă pe Playtech

Avans spectaculos pentru sectorul constructiilor. Romania, cea mai mare crestere din UE

Romania a inregistrat in luna aprilie cel mai mare avans al productiei in constructii din UE, fata de martie, si al doua cea mai mare crestere fata de aprilie 2018, arata Eurostat.

Eurostat: Salariile romanilor, cea mai mare crestere la nivel european in primul trimestru

Datele publicate luni de Oficiul European de Statistica arata ca Romania a inregistrat in primul trimestru din 2019, comparativ cu perioada similara a anului trecut, cea mai mare crestere a costurilor orare cu forta de munca, tara noastra fiind urmata, in topul Eurostat, de Bulgaria si Slovacia.

ElectricRomania, ziua 3: Ziua cea mai lunga, consumul cel mai mic

A treia zi din ElectricRomania m-a gasit tot la volanul lui Renault ZOE Z. fiindca in ziua a doua am parcurs prea putini kilometri. Asa ca fiecare dintre noi si-a pastrat masina. De data aceasta, in ziua a treia, avem de parcurs circa 330 de kilometri, pe ruta Iasi Piatra Neamt Targu Mures. in ziua care parea cea mai de speriat, viata cu micul ZOE Z. a fost frumoasa, iar la final de etapa am terminat cu un consum mediu de 13,1 kWh100 km, ceea ce corespunde unei autonomii reale de 312 km daca as fi continuat sa rulez in continuare in acelasi stil). Este cel mai mic consum pe care l-am avut vreodata cu un Renault ZOE Z.

Cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea?

In Londra urmeaza a fi construita o noua piscina infinity, care poate fara indoiala sa concureze pentru titlul de cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea? .

Digi24: Tara in care temperatura a ajuns la 63 de grade Celsius, cea mai mare inregistrata vreodata pe Terra

Cea mai mare temperatura la nivel mondial a fost inregistrata luna aceasta, 63 de grade Celsius la soare, potrivit autoritatilor, insa cifrele trebuie sa fie confirmate de specialistii World Meteorological Organisation WMO).

O adolescenta este acuzata ca si-a ucis cea mai buna prietena pentru 9 milioane de dolari promisi pe internet

O tanara de 18 ani din Anchorage, Alaska, si-ar fi ucis cea mai buna prietena, dupa ce un barbat pe care l-a cunoscut online i-a spus ca-i va oferi 9 milioane de dolari daca aceasta va prezenta dovezile crimei, au transmis autoritatile locale, citate de ABC News.

A murit cea mai batrana femeie din Europa

O italianca in varsta de 116 ani, Giuseppina Robucci, desemnata cea mai varstnica locuitoare din Europa si a doua cea mai batrana persoana din lume, a murit marti, informeaza agentia italiana de presa ANSA.

A murit cea mai batrana femeie din Europa. Cati ani avea si cine era (VIDEO)

Ea era femeia cea mai batrana din Europa. Giuseppina Robucci s-a nascut pe 20 martie 1903 intr-un orasel din centrul Italiei. Aceasta a decedat la varsta de 116 ani si 90 de zile Giuseppina,.

A murit cea mai batrana persoana din Europa. Ce varsta avea

A murit cea mai batrana persoana din Europa. Este vorba despre Maria Giuseppa Robucci, din Apulia, Italia, care avea 116 ani. De asemenea, Maria, cunoscuta si ca Nonna Peppa, era si a doua.

Papa Francisc ar urma sa faca cea mai mare reforma a Bisericii din ultimul mileniu, care ar putea schimba totul

Papa Francisc ar putea sa faca cea mai mare reforma a Bisericii Catolice din ultimul mileniu, daca ia in considerare o cerere a preotilor din America de Sud. Se stie firea deschisa si reformatoare a Suveranului Pontif, asa ca nu este exclus sa faca o schimbare istorica. Catolicismul este una dintre cele mai stricte ramuri .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )