Libnet.ro
UNICEF

13:31

Noi probleme de functionare pentru Facebook. Care au fost zonele afectate (FOTO)

B1 B1,
Noi probleme de functionare pentru Facebook. Care au fost zonele afectate (FOTO)

Marti seara, Facebook a intampinat noi probleme de functionare, care i-au impedicat pe utilizatori sa posteze timp de cateva zeci de minute. Potrivit publicatiei britanice The Independent, tot marti ar fi. continuă pe B1

ANM a emis cod portocaliu de vreme rea: care sunt zonele vizate

Meteorologii vin cu vesti proaste pentru acest weekend. Au emis noi avertizari cod galben si cod portocaliu de vreme rea. Vor fi ploi si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pe tot parcursul zilei de sambata. ANMA a emis, sambata, mai multe avertizari cod galben si portocaliu de ploi torentiale si vijelii in [] .

Noi reguli pentru turistii care viziteaza Roma: ce trebuie sa stii daca mergi in capitala Italiei

Autoritatile de la Roma au venit cu un set nou de reguli, care ii vizeaza pe turistii care viziteaza Roma. Ar fi bine sa stii ce te asteapta in caz ca vrei sa vizitezi capitala Italiei. Altfel, risti sa primesti amenda. Roma este o destinatie de vacanta vizitata anual de foarte multi turisti din Europa [] .

Noi probleme la metrou! Calatorii au sunat la 112, dupa ce statia Lujerului s-a umplut de fum

Angajatii Metrorex au intervenit pe linia magistralei 3, intre statiile Lujerului si Gorjului, pentru a remedia o avarie produsa la un izolator al sinei trenului. Pompierii au ajuns la fata locului dupa ce.

PENTRU ACTIONARII CARE SE RETRAG DIN SOCIETATE: Transilvania Constructii ofera 112,7 lei pe titlu

Actionarii Transilvania Constructii COTR) care nu au votat in adunarea din luna aprilie schimbarea obiectului de activitate al societatii, se pot retrage din companie care va plati 112,7 lei/titlu, pret stabilit de un evaluator independent, membru ANEVAR, inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), se arata in raportul companiei remis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )