Libnet.ro
UNICEF

14:46

Un nou esec pentru RO-ALERT: urgia din Bucuresti, anuntata dupa ce a trecut

Playtech Playtech,
Un nou esec pentru RO-ALERT: urgia din Bucuresti, anuntata dupa ce a trecut

RO-ALERT, serviciul national care ar fi trebuit sa salveze vieti, are ceva probleme. Dupa o runda de testare, care a enervat o multime de utilizatori, acum RO-ALERT nu transmite la ora. continuă pe Playtech

Prima Dacia Logan electrica a ajuns pe strazile din Bucuresti. Cum se conduce masina romaneasca alimentata de la curent. VIDEO

Masinile electrice incep sa devina si ele o moda, in vederea interdictiilor pentru combustiilii internationali. Prima Dacia Logan electrica se plimba de acum pe strazile din Bucuresti, spre fericirea pasionatilor de masini. Prima Dacia Logan electrica a ajuns in Bucuresti Dacia nu se putea lasa mai prejos, astfel ca a realizat un Sandero Electric, autovehicul .

Rasturnare neasteptata de situatie in cazul apelului 112 din Bucuresti. Cine este fata care a zis ca este sechestrata

Joaca de-a victima! O minora a sunat la 112 si a spus ca este sechestrata. Sute de politisti din Bucuresti au cautat-o, in cursul serii de vineri, dar in zadar. Operatiunea de amploare a avut loc in zona Moghioros din Drumul Taberei. Ce s-a intamplat cu minora? Cine era si de ce a mintit? Alarma .

Serviciul de Telecomunicatii Speciale, despre localizarea tinerei din Bucuresti, care a anuntat la 112 ca este sechestrata

Intr-un comunicat oficial,Serviciul de Telecomunicatii Speciale a explicat cum s-a facut localizarea tinerei din Bucuresti, care a sunat la 112 si a anuntat ca a fost sechestrata intr-un.

Brazilia: Jair Bolsonaro a mobilizat armata pentru stingerea incendiilor din Padurea Amazoniana

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a anuntat sambata ca a ordonat ca armata tarii sa intervina pentru stingerea incendiilor din Padurea Amazoniana.

Strandul Moghioros din Bucuresti, inchis de Directia de Sanatate Publica dupa ce 10 oameni s-au intoxicat cu clor

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a suspendat activitatea strandului Moghioros strandul Drumul Taberei - complex Magic) dupa ce a prelevat in aceasta dupa-amiaza probe de apa din bazine, anunta Ministerul Sanatatii. 10 persoane - 6 copii si 4 adulti - care au fost la strand au fost transportati la spital luni dupa ce s-au simtit rau.

IMAGINI SOC: MONICA ANGHEL, DESFIGURATA! CLIPE GROAZNICE pentru indragita artista din ROMANIA

Monica Anghel a fost pur si simplu desfigurata! Chiar artista a publicat imaginea horror, pe pagina ei de Facebook.

Presedintele brazilian trimite armata pentru stingerea incendiilor din Amazonia

Armata braziliana va fi trimisa pentru a ajuta la stingerea incendiilor de vegetatie din Padurea Ama.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )