Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pretul Google Pixel 4 ar putea fi cea mai proasta veste de la Google

Playtech Playtech,
Pretul Google Pixel 4 ar putea fi cea mai proasta veste de la Google

Google, pana acum, a practicat preturi mai mici decat concurenta Apple sau Samsung. Si, dupa Pixel 3a, erau utilizatori care ar fi dorit un pret si mai mic pentru Google Pixel 4. Nu e cazul,. continuă pe Playtech

Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a intrat in faliment. incepe cea mai ampla operatiune de repatriere din istoria Marii Britanii

Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a anuntat luni intrarea in faliment dupa ce a esuat in cursul weekendului sa gaseasca fondurile necesare pentru supravietuire si va.

De ce a intrat in faliment cea mai veche agentie de turism din lume?

Thomas Cook , cea mai veche agentie de turism din lume, si-a declarat falimentul, determinand peste un milion de turisti sa isi anuleze vacantele. Vestea a creat haos si printre angajatii companiei, 22. 000 in intreaga lume, care isi vor pierde locurile.

Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor

In doar cateva zile incepe Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor. Umar la umar cu cei care vor sa faca o fapta buna, duminica, in parcul Herastrau, vor.

VIDEO Cat de rezistenta este cea mai dura sticla de pe un smartphone

In cadrul evenimentului de lansare al iPhone 11, Apple s-a laudat cu durabilitatea sticlei din care este fabricat acesta, numind-o cea mai dura sticla de pe un smartphone. Asadar, era firesc sa vedem primele teste de durabilitate, imediat ce telefonul a fost lansat.

Cea mai veche agentie de turism din lume a intrat in faliment

Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche agentie de turism din lume, a anuntat, luni, intrarea in faliment dupa ce a esuat sa gaseasca fondurile necesare pentru supravietuire si va intra in lichidare imediata, au transmis Reuters si.

Ce stiau getii despre stiinta. Marturia cea mai faimoasa despre calitatile poporului antic instruit de Zamolxis si Deceneu

Cea mai faimoasa lucrare despre geti, poporul antic care stapanea in urma cu doua milenii tinuturile actuale ale Romaniei, starneste controverse.

Alarmant! 2015-2019, cea mai calduroasa perioada de cinci ani din istoria inregistrarilor meteorologice

Intervalul 2015-2019 reprezinta cea mai calduroasa perioada de cinci ani din istoria inregistrarilor meteorologice care au inceput in urma cu 150 de ani, potrivit Organizatiei Meteorologice Mondiale WMO),.

Gigantul Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume nu stie daca va supravietui pana luni sau va intra intr-un colaps haotic ce se va resimti pe intregul mapamond

Sefii Thomas Cook se intalnesc duminica cu banci si investitori pentru a decide daca cea mai veche firma de turism din lume va supravietui pana luni sau va intra intr-un colaps haotic cu efecte in intreaga lume, transmite Reuters.

Rusia isi extinde flota de spargatoare de gheata, desi este deja cea mai mare din lume

Compania responsabila de dezvoltarea infrastructurii maritime si portuare din Rusia vrea sa isi intareasca pozitia in apele arctice cu inca noua spargatoare de gheata. in acest moment compania opereaza 36 de spargatoare de gheata, facand-o cea mai mare flota de acest fel din lume, potrivit Rosmorport, relateaza The Moscow Times.

Cea mai mare drama a lui Tudor Chirila. Juratul de la Vocea Romaniei sufera si acum: Nu am apucat sa ne luam ramas bun!

Tudor Chirila si-a pierdut tatal in anul 1999 si nu a trecut inca peste aceasta drama. Juratul de la Vocea Romanei a rememorat momentele petrecute alaturi de parintele sau, de la care nu a apucat sa isi ia ramas bun inainte sa moara. Cea mai mare drama a lui Tudor Chirila Ioan Chirila s-a stins .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )