Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dr Adina Alberts, reactie de ultima ora despre vaccin: Suntem manipulati. Cum l-a provocat pe Adrian Streinu Cercel

Playtech Playtech,
Dr Adina Alberts, reactie de ultima ora despre vaccin: Suntem manipulati. Cum l-a provocat pe Adrian Streinu Cercel

Aceasta postare se adreseaza mai ales colegilor mei din serviciile de sanatate, si-a inceput doctorul Adina Alberts mesajul publicat pe Facebook, in care a vorbit despre presiunile psihologice suportate de personalul medical vizavi de vaccinarea anti-COVID-19. in final, aceasta a lansat o provocare pentru profesorul Adrian Streinu Cercel. Dr Adina Alberts, noua reactie despre vaccinul . continuă pe Playtech

Informatii de ultima ora despre procesul lui Alex Bodi. Ce s-a intamplat azi la tribunal

Sunt informatii de ultima ora despre procesul lui Alex Bodi, fostul iubit al Biancai Dragusanu. Ce s-a intamplat azi la tribunal, cititi in articolul de mai jos. Alex Bodi, declaratii despre Bianca Dragusanu. Ce a putut sa spuna despre fosta sa sotie Au aparut informatii de ultima ora despre Alex Bodi, aflat in arest la .

Informatii de ultima ora despre plecarea lui Marius Sumudica. Ce s-a intamplat in Turcia, chiar acum

Marius Sumudica, decizie finala dupa un sezon si jumatate la Gaziantep. Anuntul de ultima ora al clubului. Ne exprimam recunostinta fata de Sumudica si intregul sau staff si le uram succes in cariera. Marius Sumudica a plecat de la Gaziantep. Anuntul oficialilor turci Gaziantep a anuntat ca a ajuns la un numitor comun cu Marius .

Informatii de ultima ora despre Bianca Dragusanu si milionarul roman. Ce cadou a primit vedeta, de fapt

Exclusivitatea momentului. Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au fost prinsi impreuna, in Dubai. Cei doi s-au tratat cu o vacanta de lux in Emirate, la inceput de an, unde s-au consolat reciproc in urma idilelor nereusite. Dupa ce zilele trecute au petrecut o seara de neuitat intr-un restaurant de lux, recent, au fost la o .

Rasturnare de situatie! Ce a spus dr. Adina Alberts despre vaccinul Pfizer. Nimeni nu credea asa ceva

Primele 10 mii de doze de vaccin anti-COVID-19, produs de PfizerBioNTech, au intrat in Romania in urma cu doua saptamani. Mii de cadre medicale din spitalele COVID din toata tara au fost imunizate in urmatoarele zile de la marele eveniment. Subiectul ramane, totusi, o necunoscuta pentru multi romani, un numar mare dintre ei refuzand sa .

Adina Alberts, despre pulberea alcalina care ne scapa de multe boli: Trateaza formatiunile tumorale

Bicarbonatul de sodiu este extraordinar pentru sanatatea noastra. Medicul Adina Alberts ne spune la ce ne ajuta de fapt aceasta pulbere pe care multi o avem in bucatarie, dar pe care o ignoram des.

in ce stare se afla Elena Udrea, dupa ce a fost infectata cu virusul covid. Vestea de ultima ora

Elena Udrea a fost depistata cu noul coronavirus. Informatia a fost confirmata de apropiatii fostei sefe de Cabinet a lui Traian Basescu pentru WOWbiz. Detalii despre starea sa de sanatate. Elena Udrea, infectata cu virusul COVID-19. in ce stare se afla Elena Udrea ar avea noul coronavirus, ceea ce inseamna ca astazi nu s-ar prezenta .

Vaccinarea COVID-19 pe intelesul tuturor. O parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania explica totul despre vaccin VIDEO

Colegiul Medicilor va invita sa luati parte la un demers de informare in premiera, organizat in parteneriat cu Universitatile de Medicina si Farmacie. O parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania raspund la cele mai mari curiozitati despre vaccin, de la profilul beneficiu-siguranta pana la criteriile de prioritizare a vaccinarii si dezinformarea din mediul online pe subiectul vaccinarii anti COVID-19.

Vaccinarea COVID-19 pe intelesul tuturor - O parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania explica totul despre vaccin Vlad Voiculescu: Razboiul il vom castiga doar prin vaccinare

Ce stim in acest moment despre vaccinarea impotriva COVID-19? Ce dovezi stiintifice exista? Colegiul Medicilor va invita sa luati parte la un demers de informare in premiera, organizat in parteneriat cu Universitatile de Medicina si Farmacie. Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita si o parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania raspund la cele mai mari curiozitati despre vaccin, de la profilul beneficiu-siguranta pana la criteriile de prioritizare a vaccinarii si dezinformarea din mediul online pe subiectul vaccinarii anti COVID-19.

Anul scolar 2020-2021. Cand revin, de fapt, elevii la scoala. Informatii de ultima ora

CNSU a decis in sedinta din 8 ianuarie 2021 prelungirea cursurilor online pana pe 7 februarie, drept urmare gradinitele si scolile ar putea sa se redeschida din urmatoarea zi, 8 februarie. Pe de alta parte, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, insista ca revenirea elevilor in banci este o urgenta de grad zero. Oficialul precizeaza ca acest .

Donald Trump, mesaj de ultima ora catre sustinatorii sai. Ce le-a transmis acestora dupa apelul facut de Joe Biden

Desi validarea lui Joe Biden urma sa fie doar o formalitate, sustinatorii nemultumiti ai lui Trump au transformat acest eveniment intr-un moment istoric pe care SUA nu ar fi dorit sa si-l aminteasca. Dupa ce grupul de rebeli a luat cu asalt cladirea Capitolului, Joe Biden a facut apel la fostul presedinte pentru a pune .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )