Libnet.ro
UNICEF

11:15

Avocatul Poporului se implica in vaccinare. Ce le impune autoritatilor romane, urgent

Playtech Playtech,
Avocatul Poporului se implica in vaccinare. Ce le impune autoritatilor romane, urgent

Desi a fost demarata campania de vaccinare anti-covid, se stiu foarte putine lucruri despre vaccin. Autoritatile nu au oferit pana acum nicio informatie elocventa despre vaccin. in acelasi timp, nu au oferit nici informatii despre posibile efecte secundare la pacientii vaccinati. in acest sens, Avocatul Poporului, in persoana doamnei Renate Weber, cere Ministrului Sanatatii informatii . continuă pe Playtech

Avocatul Poporului cere detalii despre campania de vaccinare impotriva Covid

Institutia Avocatul Poporului cere detalii despre campania de vaccinare impotriva Covid care se desf.

Avocatul Poporului cere informatii suplimentare despre campania de vaccinare

Avocatul Poporului cere, miercuri, informatii suplimentare despre campania de vaccinare de la ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, directorul STS, Ionel Sorin Balan, si de la presedintele Comitetului de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita. Una dintre intrebari vizeaza procedura de acordare a primului ajutor de catre medicii de familie, in cazul aparitiei unor reactii alergice severe dupa administrarea vaccinului, transmite News. ro.

Informatii suplimentare despre campania de vaccinare anti-COVID, cerute de Avocatul Poporului. Ministrul Sanatatii, directorul STS si medicul Valeriu Gheorghita, destinatarii solicitarii

Avocatul Poporului a cerut informatii suplimentare despre campania de vaccinare anti-COVID de la ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, directorul STS, Ionel Sorin Balan si de la presedintele Comitetului de.

Avocatul Poporului cere informatii suplimentare despre campania de vaccinare

Avocatul Poporului a cerut, miercuri, informatii suplimentare despre campania de vaccinare de la ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, directorul STS, Ionel Sorin Balan, si de la presedintele Comitetului de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita. Una dintre intrebari vizeaza procedura de acordare a primului ajutor de catre medicii de familie, in cazul aparitiei unor reactii alergice severe dupa administrarea vaccinului.

S-a stins din viata avocatul poporului, Mihail Cotorobai

Avocatul poporului, Mihail Cotorobai, deputat in primul Parlament al Republicii Moldova, s-a stins din viata. Oficiul Avocatului Poporului a transmis un necrolog, in care mentioneaza ca, militant convins pentru dreptate, echitate si progres social, Mihail Cotorobai a fost omul care nu s-a temut sa spuna adevaruri si sa pledeze cu fermitate pentru suprematia legii, a drepturilor omului si democratizarea societatii, transmite IPN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )