Libnet.ro
UNICEF

14:45

Noul virus care a speriat OMS face ravagii. Rata lui de mortalitate este ireal de mare

Playtech Playtech,
Noul virus care a speriat OMS face ravagii. Rata lui de mortalitate este ireal de mare

Lumea intreaga lupta cu pandemia de coronavirus, dar un alt virus, a carui mortalitate este de 75% si pentru care nu exista vaccin, ii ingrojoreaza pe specialisti. Virusul se cheama Nipah, a fost descoperit prima oara in Cambodgia si este prezent in feclalele liiecilor. Noul virus care a speriat OMS face ravagii Acest virus a . continuă pe Playtech

Meteo. Iarna face ravagii in Romania. Viscolul pune stapanire pe 10 judete

Meteo. Iarna face ravagii in Romania. Gerul pune stapanire pe tot mai multe zone din tara, fenomenul fiind datorat vortexului polar. Acest fenomen, spune ANM, vine dinspre Siberia si Polul Nord. Pana la finalul acestei saptamani sunt preconizate temperaturi sub nivelul de inghet, ajungand la -20 de grade celsius. Meteo. Iarna face ravagii in Romania, .

Digi24: Celalalt virus care ii sperie pe oamenii de stiinta. Nipah, patogenul cu nume exotic si gazda comuna cu SARS-CoV-2

In timp ce lumea este ocupata sa lupte cu pandemia de Covid-19, oamenii de stiinta se straduiesc sa se asigure ca dupa noul coronavirus, nu se va raspandi pe planeta un alt virus, a carui rata de mortalitate este de 75% si impotriva caruia nu exista un vaccin.

A aparut un nou virus care incearca sa profite de pe urma fanilor Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 a fost cel mai asteptat joc al anului 2020, cu opt milioane de exemplare vandute inainte de lansarea sa oficiala. Din acest motiv nu este surprinzator faptul ca infractorii cibernetici au incercat sa profite de popularitatea sa masiva pentru a lansa atacuri. Au existat deja cazuri de escrocherii cibernetice care foloseau promisiunea descarcarilor gratuite pentru a aduna datele personale ale utilizatorilor, iar acum exista si altii care cauta sa profite financiar de pe urma acestui joc - prin raspandirea ransomware-ului malware care cripteaza fisierele victimei pana cand este platita o rascumparare), potrivit cercetatorilor Kaspersky.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )