Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rasturnare de situatie! Ce a spus dr. Adina Alberts despre vaccinul Pfizer. Nimeni nu credea asa ceva

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie! Ce a spus dr. Adina Alberts despre vaccinul Pfizer. Nimeni nu credea asa ceva

Primele 10 mii de doze de vaccin anti-COVID-19, produs de PfizerBioNTech, au intrat in Romania in urma cu doua saptamani. Mii de cadre medicale din spitalele COVID din toata tara au fost imunizate in urmatoarele zile de la marele eveniment. Subiectul ramane, totusi, o necunoscuta pentru multi romani, un numar mare dintre ei refuzand sa . continuă pe Playtech

Adina Alberts, despre pulberea alcalina care ne scapa de multe boli: Trateaza formatiunile tumorale

Bicarbonatul de sodiu este extraordinar pentru sanatatea noastra. Medicul Adina Alberts ne spune la ce ne ajuta de fapt aceasta pulbere pe care multi o avem in bucatarie, dar pe care o ignoram des.

Adevarul despre vaccinul anti-covid. Un medic roman explica de ce il facem, de fapt: Nu opreste infectia

Un medic roman a venit cu detalii despre vaccinul anti-COVID-19. Specialistul a incercat sa clarifice semnele de intrebare ale multor dintre romani. De ce il facem, de fapt?Acesta a marturisit ca serul nu opreste infectia. Explicatiile unui medic roman despre vaccinul anti-COVID-19 Unul din medicii romani cei mai celebri a venit sa clarifice orice semn .

Medicul Virgil Musta, adevarul despre vaccinul anti-Covid-19. Cine nu ar trebui sa il faca, de fapt

Medicul Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase a spitalului Victor Babes din Timisoara a vorbit pentru prima data despre categoria persoanelor care ar trebui sa se informeze inainte de a face vaccinul anti-Covid-19. Specialistul considera ca decizia vaccinarii este individuala si nimeni nu trebuie sa fie obligat sa-l faca. Regula numarul 1, increderea in .

O asistenta medicala a murit la doua zile dupa ce a primit vaccinul Pfizer anti-Covid

O asistenta medicala din Portugalia a murit la doua zile dupa ce i s-a administrat vaccinul anti-Covid dezvoltat de Pfizer, conform businesstoday. in.

Reactiile adverse la vaccinul Pfizer, intr-un singur studiu: sansele sa ai probleme, lamurite

Cu cateva milioane de oameni vaccinati deja, cercetatorii si-au putut forma o imagine clara vizavi de reactiile adverse la vaccinul PfizerBioNTech. Cele mai multe conspiratii legate de.

Mituri despre vaccinul anti-COVID-19, demontate de un cercetator roman la Oxford. De ce e total fals sa spui ca serul ar putea modifica ADN-ul si cum se explica ritmul in care a fost dezvoltat

Stefan Dascalu, cercetator roman la Oxford, a demontat mai multe mituri legate de vaccinul anti-COVID-19, ocazie cu care a subliniat ca este total fals sa spui ca vaccinul anti-COVID-19 ar modifica ADN-ul.

Mediastandard.ro: Patru mituri despre vaccinul COVID, explicate

Inceperea campaniilor de vaccinare declanseaza si cresterea valului de scepticism, intrucat valul de dezinformare care a cuprins lumea a inceput cu mult inainte ca serurile aprobate in prezent sa fie gata. in ultimele luni, am tot auzit diferite temeri ale oamenilor, transpuse sau nu in teorii ale conspiratiei. Cele mai multe aveau legatura cu efectele pe care ar putea sa le aiba vaccinul anti-COVID, precum si cu timpul relativ scurt in care comunitatea stiintifica a realizat serurile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3271 seconds )