Libnet.ro
UNICEF

05:15

Urmatorul vaccin impotriva coronavirus vine de la Bayer: ce are in comun cu Pfizer si Moderna

Playtech Playtech,
Urmatorul vaccin impotriva coronavirus vine de la Bayer: ce are in comun cu Pfizer si Moderna

La nivel global, marea problema la aceasta ora este ca vaccinurile impotriva noului coronavirus nu pot fi produse suficient de repede, iar numarul bolnavilor continua sa creasca. Cei de la. continuă pe Playtech

Cand ajunge al doilea vaccin impotriva coronavirus in Europa: momentan, doar PfizerBioNTech e solutia

Autoritatile de la Bruxelles certifica orice vaccin inainte sa fie distribuit la nivelul Uniunii Europene. impotriva coronavirus, doar solutia Pfizer BioNTech a fost aprobata. in cateva.

Al doilea vaccin impotriva coronavirus va fi aprobat in urmatoarele ore: ce inseamna pentru europeni

Vaccinul impotriva noului coronavirus dezvoltat de compania Moderna ar putea ajunge in curand in Europa, conform anuntului oficialilor Consiliului European. La ora actuala, pe teritoriul.

Al doilea vaccin impotriva noului coronavirus, autorizat in Europa: ce inseamna asta pentru tine

Dupa cateva zile de speculatii pe marginea acestui subiect, Ursula von der Leyen a confirmat certificarea utilizarii celui de al doilea vaccin impotriva noului coronavirus in Europa. Din ultima.

Uniunea Europeana a contractat 2,3 miliarde de doze de vaccin impotriva COVID-19! Parlamentul European: Putem fi liberi din nou

Reprezentantii Parlamentului European au anuntat joi ca Uniunea Europeana a contractat 2. 3 miliarde de doze de vaccin impotriva COVID-19: Iesirea din aceasta pandemie este vaccinarea.

UE amana decizia privind aprobarea celui de-al doilea vaccin impotriva coronavirusului

Uniunea Europeana a amanat luarea unei decizii privind aprobarea celui de-al doilea vaccin impotriva.

Vaccinul impotriva coronavirusului are mai putine efecte adverse decat paracetamolul. Explicatia medicilor

Vaccinul anti coronavirus are mai putine efecte adverse decat paracetamolul. Radu Tincu, medic primar la Terapie Intensiva, a explicat la Antena 3 de ce oamenii nu citesc prospectului unui astfel de medicament banal, insa se ingrozesc de efectele adverse ale vaccinului.

Al treilea vaccin impotriva COVID-19 in UE ar putea fi avizat pana la sfarsitul lunii ianuarie. EMA se pregateste sa dea unda verde vaccinului AstraZeneca

Autoritatile europene vor lua o decizie cu privite la autorizarea vaccinului impotriva COVID-19 produs de AstraZeneca pana la sfarsitul lunii ianuarie. Acesta ar putea deveni astfel cel de-al treilea vaccin.

Prepararea si administrarea vaccinului impotriva coronavirus, lamurita de autoritatile din Romania

Membrii Comitetului National de Coordonare a Vaccinarii impotriva noului coronavirus in Romania duc o lupta constanta cu dezinformarea si stirile false, dar nu se dau batuti. in fiecare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )