Libnet.ro
UNICEF

22:32

Adevarul despre vaccinul anti-covid. Un medic roman explica de ce il facem, de fapt: Nu opreste infectia

Playtech Playtech,
Adevarul despre vaccinul anti-covid. Un medic roman explica de ce il facem, de fapt: Nu opreste infectia

Un medic roman a venit cu detalii despre vaccinul anti-COVID-19. Specialistul a incercat sa clarifice semnele de intrebare ale multor dintre romani. De ce il facem, de fapt?Acesta a marturisit ca serul nu opreste infectia. Explicatiile unui medic roman despre vaccinul anti-COVID-19 Unul din medicii romani cei mai celebri a venit sa clarifice orice semn . continuă pe Playtech

Medicul Virgil Musta, adevarul despre vaccinul anti-Covid-19. Cine nu ar trebui sa il faca, de fapt

Medicul Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase a spitalului Victor Babes din Timisoara a vorbit pentru prima data despre categoria persoanelor care ar trebui sa se informeze inainte de a face vaccinul anti-Covid-19. Specialistul considera ca decizia vaccinarii este individuala si nimeni nu trebuie sa fie obligat sa-l faca. Regula numarul 1, increderea in .

iPS Calinic despre vaccinul anti-COVID: in mileniul III, lucrurile trebuie facute la lumina si in cunostinta de cauza

O enoriasa l-a intrebat pe iPS Calinic, arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, daca greseste in fata lui Dumnezeu in situatia in care nu accepta vaccinul anti-COVID.

Mircea Badea a rabufnit in direct la TV. Rasturnare de situatie: ce a spus despre vaccinul anti-covid

Mircea Badea a abordat controversatul subiect al vaccinarii in emisiunea Subiectiv de la Antena 3. Eu astazi m-am vaccinat! Nu ma doare gura sa spun ca m-am vaccinat! Nu mai pot cu asta, cu vaccinul, a spus prezentatorul in gluma. Mircea Badea, la Subiectiv despre vaccin. Vedeta Antena 3 a rabufnit la TV Mircea Badea .

Gabi Badalau a dat cartile pe fata. A spus adevarul despre relatia cu Bianca Dragusanu

Dupa ce Claudia Patrascanu a vorbit, in cadrul emisiunii La Maruta, despre faptul ca Gabi Badalau nu s-a prezentat la tribunal pentru ca este in vacanta, acesta a dat cartile pe fata. A spus adevarul despre relatia cu Bianca Dragusanu. Gabi Badalau, despre relatia cu Bianca Dragusanu Invitata in cadrul editiei de astazi a emisiunii .

Claudia Patrascanu, adevarul despre plecarea lui Gabi Badalau in Dubai. Ce spune despre Bianca Dragusanu

Inceputul de an o gaseste pe Claudia Patrascanu in lacrimi, pe holurile DGASPC-ului. Solista a povestit in cursul zilei de astazi, pe contul ei de Facebook, umilinta prin care a trecut. Claudia spune ca motivul umilintei si al lacrimilor este viitorul fost sot, Gabi Badalau care nu s-a prezentat la consiliere. inca de anul trecut .

Ti se pare ca timpul trece prea repede? Adevarul despre senzatie, explicat de specialisti

Ti se pare ca timpul trece prea repede? Adevarul despre aceasta senzatie a fost explicat de oamenii de stiinta. Ce se intampla, de fapt, cand ni se pare ca timpul zboara, cititi in articolul de mai jos. De ce ni se pare ca timpul trece mult mai repede. Oamenii de stiinta incearca sa dezlege misterul .

Alimentul la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti. Mihaela Bilic spune adevarul despre el

Desi pare a fi ireal, pentru a topi kilogramele este suficient sa faci un singur lucru. Mihaela Bilic iti spune care este alimentul la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti. Renunta la acest aliment pentru a slabi Daca ai incercat pana acum tot felul de diete si nu ai reusit sa dai jos .

Mituri despre vaccinul anti-COVID-19, demontate de un cercetator roman la Oxford. De ce e total fals sa spui ca serul ar putea modifica ADN-ul si cum se explica ritmul in care a fost dezvoltat

Stefan Dascalu, cercetator roman la Oxford, a demontat mai multe mituri legate de vaccinul anti-COVID-19, ocazie cu care a subliniat ca este total fals sa spui ca vaccinul anti-COVID-19 ar modifica ADN-ul.

Medic roman din prima linie, decorat de Macron: Ne-am dat seama inca din februarie ca o sa devina lucrurile foarte complicate si am inceput sa facem pregatiri

Medicul roman Radu Lupescu, decorat de presedintele Frantei, Emmanuel Macron,pentru contributia adusa la lupta impotriva noului coronavirus, a povestit in direct pentru B1 TV care au fost masurile luate.

Halep, intrebata despre vaccinul pentru COVID-19: Ce decizie a luat Simona

Fiind o sportiva de performanta, de doar 29 de ani, constanteanca nu se afla in categoria de risc, insa, avand in vedere ca participa la turnee in jurul lumii, e mult mai expusa la imbolnavire.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )