Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cati romani s-au vaccinat anti-covid pana acum. Ce reactii adverse au avut

Playtech Playtech,
Cati romani s-au vaccinat anti-covid pana acum. Ce reactii adverse au avut

Numarul persoanelor vaccinate impotriva noului coronavirus cu vaccinul Pfizer BioNTech pentru ultimele 24 de ore pana la data de 10 ianuarie 2021) este de 5. 993, conform datelor care sunt puse la dispozitia CNCAV de catre INS- Institutul National de Sanatate Publica, prin aplicatia Registrul Electronic National al Vaccinarilor RENV). Cati romani s-au vaccinat anti-covid pana . continuă pe Playtech

Ministrul Educatiei, lovitura dura pentru elevi si profesori. Cum se va recupera materia pierduta pana acum

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a venit in cursul serii de duminica cu un anunt total neasteptat. Acesta a transmis modalitatea prin care elevii ar putea recupera orele de studiu pierdute pana acum din cauza pandemiei. Anuntul facut nu este pe placul elevilor Nimeni nu contesta faptul ca pandemia de Covid-19 a afectat destul de tare .

De ce Adela Popescu nu a anuntat ca este gravida, pana acum. Motivul secret al cuplului celebru

Radu Valcan si Adela Popescu vor deveni parinti pentru a treia oara. Astazi, la scurt timp dupa ce viitoarea mamica a facut anuntul, sotul ei a oferit un interviu despre bebelus. El a dezvaluit si motivul pentru care au pastrat sarcina ascunsa. De ce Adela Popescu nu a anuntat ca este gravida, pana acum Vineri, .

260 de persoane vaccinate anti-COVID-19, joi, in Vrancea. Niciuna nu a prezentat reactii adverse pana acum

Reprezentantii Institutiei Prefectului Vrancea au anuntat vineri ca un numar de 260 de persoane au fost vaccinate in cursul zilei de joi, iar pana la data prezenta niciun beneficiar imunizat cu prima doza de se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )