Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicamentul cu efecte mai grave decat vaccinul anti-covid-19. Romanii il folosesc des

Playtech Playtech,
Medicamentul cu efecte mai grave decat vaccinul anti-covid-19. Romanii il folosesc des

Toata lumea are in casa paracetamol, medicamentul bun la toate. Numai ca, in urma unor studii aprofundate, s-a constatat ca acest banal paracetamol poate avea efecte devastatoare asupra organismului. Utilizarea de paracetamol nu este atat de sigura pe cat credeam O noua revizuire a studiilor observationale anterioare a constatat ca utilizarea pe termen lung a . continuă pe Playtech

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

Tarile exotice mai ieftine decat Bucuresti. Aici poti locui daca lucrezi remote

S-au aflat care sunt tarile exotice mai ieftine decat Bucurestiul. Locurile sunt ideale de locuit pentru cei care pot munci de acasa. Locatii exotice de vis unde viata este mai ieftina ca in Bucuresti. Cat ar costa sa te muti in Elvetia Americii Centrale Exista mai multe tari exotice mult mai ieftine ca Bucurestiul. Astfel, .

Samsung confirma ca va lansa pe 14 ianuarie noile telefoane Galaxy S21, mult mai repede decat in alti ani

Samsung a confirmat zvonurile care spuneau ca noile telefoane Galaxy S21 vor fi lansate pe 14 ianuarie, compania anuntand oficial ca evenimentul Galaxy Unpacked 2021 se va tine la acea data. Despre telefoane se stiu multe lucruri, vor fi trei noi modele, cu cel mai mare avand ecran de 6,8 inci si baterie de 5. 000 mAh. Sursele spun ca preturile vor porni de la 849 euro pentru S21 si de la 1. 049 euro pentru S21 Plus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )