Libnet.ro
UNICEF

16:45

Medicul Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea. Ce a patit dupa vaccinarea anti-Covid-19

Playtech Playtech,
Medicul Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea. Ce a patit dupa vaccinarea anti-Covid-19

Medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, s-a vaccinat in urma cu putin timp. Acesta a povestit experienta sa in urma vaccinului, subliniind faptul ca puterea exemplului reprezinta un model prin care vom determina mai multe persoane sa faca acest pas. Cadrele emdicale au reticente cu privire la vaccinul anti-Covid-19 Medicul Adrian . continuă pe Playtech

Ce trebuie sa faci daca te-ai infectat cu coronavirus intre cele doua doze de vaccin. Un medic de la Bals rupe tacerea

Adrian Marinescu, medic specialist in boli infectioase la Institutul Matei Bals din Capitala, a adus lamuriri de ultim moment cu privire la vaccinul anti-Covid-19, administrat incepand cu data de 27 decembrie si in Romania. Acesta a dorit sa informeze cetatenii cu privire la modul in care trebuie gestionata vaccinarea in situatia in care cineva se .

Ce a patit medicul Carmen Dorobat dupa vaccinarea anti-covid-19: A aparut dupa vaccinare, imediat

Numele medicului Carmen Dorobat este unul cu greutate, avand in vedere ca este medic cu experienta. Medicul este si fostul manager al Spitalului de Boli Infectioase din Iasi. Recent, ca toti medicii de altfel, Dorobat a fost vaccinata anti-covid. Numai ca a avut parte de surprize, imediat dupa vaccinare. Carmen Dorobat, dupa vaccinare, infectata cu .

Bianca Dragusanu rupe tacerea. Ce spune despre bogatasul roman cu care a fost in Dubai

2021 pare sa fie anul ei! De altfel, de ceva vreme face pasi inspre asta, iar acum pare ca totul se concretizeaza. Dupa ce s-a zvonit ca isi cauta locuinta in Dubai, in interviurile oferite recent afirmand ca ii suna bine o viata in Emirate, Bianca Dragusanu s-a lipit de un bogatas roman. Cunoscut si .

Cosmin Olaroiu, umilit de medicii de la Victor Babes. Ce a patit dupa ce i-a hranit

La emisiunea Prietenii lui Ovidiu de la GSP, Cosmin Olaroiu, antrenorul echipei Jiangsu Suning, a dezvaluit cum a fost umilit de medicii de la Spitalul Victor Babes din Capitala, dupa ce un membru al familiei sale s-a imbolnavit de COVID-19. Cosmin Olaroiu, umilit de medicii de la Victor Babes Dupa ce un membru al familiei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )