Libnet.ro
UNICEF

20:47

Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora despre vaccinare. Toate categoriile de persoane au de acum inainte acest drept

Playtech Playtech,
Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora despre vaccinare. Toate categoriile de persoane au de acum inainte acest drept

Pandemia de Covid-19 face ravagii in randul populatiei, astfel ca autoritatile competente iau masuri disperate. in urma cu putin timp, Vlad Voiculescu a facut anuntul referitor la vaccinarea populatiei impotriva gripei. Ministrul Sanatatii are in vedere eliminarea cat mai multor riscuri care ar putea agrava infectia cu Covid-19. Toata lumea va avea acces la vaccinul . continuă pe Playtech

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cine sunt elevii care ar putea ajunge prima oara in banci

Subiectul redeschiderii scolilor si reluarii cursurilor a fost discutat in cursul serii de ieri de catre ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Acesta a anuntat ca exista mai multe scenarii care se pot adopta pentru revenirea elevilor in banci, toate acestea depinzand insa de evolutia ratei de infectare. Cand vor afla elevii scenariul dupa care vor functiona .

Bianca Dragusanu se marita din nou?! Informatii de ultima ora despre relatia cu Gabi Badalau

Se zvoneste o nunta mare si controversata in showbiz-ul romanesc?! Informatiile de ultima ora arata ca Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au ganduri mai mari decat ar fi crezut fanii ambilor vedete. Ce se petrece intre cei doi? Bianca Dragusanu, mireasa pentru a treia oara?! Ce s-a aflat despre relatia dintre ea si Gabi Badalau? .

Schimbari de ultima ora legate de liberalizarea pietei de energie. Un nou termen pentru alegerea furnizorului

Schimbari de ultima ora legate de liberalizarea pietei de energie. ANRE va prelungi pana la 31 martie termenul in care cele 6 milioane de consumatori trebuie sa aleaga furnizorul de energie.

Ministrul Sanatatii: Nu totul a mers perfect in etapa I de vaccinare. Campania de comunicare poate fi imbunatatita Vlad Voiculescu spune ca pana acum s-au irosit foarte, foarte putine doze de vaccin (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a vorbit marti seara, intr-o interventie pe B1 TV, despre a doua etapa a campaniei nationale de vaccinare, despre care spune ca va fi mult mai complexa decat prima, din.

Medicul Alexandru Rafila, anunt de ultima ora pentru romani: Acum se pot deschide fara probleme scolile

Medicul Alexandru Rafila a vorbit miercuri seara despre situatia epidemiologica din tara, inclusiv de posibilitatea redeschiderii scolii. Potrivit specialistului, mai multe institutii de invatamant si-ar putea deschide portile, fara a preprezenta un risc pentru elevi, profesori sau restul populatiei. Dupa ce scenarii ar trebui sa se faca redeschiderea scolilor Alexandru Rafila sustine ca redeschiderea scolii .

Nunta anului in showbizul romanesc. Anuntul de ultima ora al lui Alex Bodi

Cu toate ca trece printr-o perioada foarte grea, Alex Bodi este increzator in viitor, iar alaturi de Daria Radionova, acesta si-a facut deja planuri. Nunta anului in showbizul romanesc intr-un intreviu pentru Antena Stars, la dublu, indragostitii au spus cand va avea loc nunta. Desi formeaza un cuplu controversat, gurile rele nu i-au oprit sa-si .

Ultima ora. Patriarhul Romaniei, anunt neasteptat despre vaccinul anti-Covid-19. Ce se va intampla in biserica de acum inainte

In cursul serii de duminica, Ministerul Sanatatii a anuntat ca Biserica Ortodoxa Romana, in frunte cu Preafericitul Patriarh Daniel, va sprijini campania de vaccinare anti-Covid-19. Astfel, in biserici se va distribui catre credinciosi o brosura care contine informatii referitoare la noul vaccin. Brosura va fi intitulata Vaccinarea impotriva COVID-19 in Romania. Gratuita. Voluntara. Sigura. Ce .

Florin Citu, despre ordonanta care a starnit neintelegeri intre Boc si Voiculescu: Astept de la ministrul sanatatii criterii clare

Premierul Florin Citu spune ca spera ca ordonanta de urgenta privind finantarea centrelor de vaccinare sa fie finalizata pana vineri, cand va avea loc o noua sedinta de Guvern. Este acea ordonanta de urgenta care a starnit disensiuni intre primarul Clujului Emil Boc si ministrul sanatatii Vlad Voiculescu. Premierul considera ca trebuie clarificat mecanismul de plata si stabilite criterii clare pentru alocarea finantarilor.

Ministrul Sanatatii, intrebat cat ar putea sa dureze a doua etapa a campaniei de vaccinare: E prea devreme sa va spun. Daca o sa avem doar cele doua vaccinuri, atunci o sa dureze mai mult decat ne-am astepta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nu poate preciza cu certitudine cat de mult va dura a doua etapa a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. Daca Romania va folosi doar vaccinurile de la.

Controversele pe tema fondurilor pentru centrele de vaccinare.Boc: Ministrul Sanatatii sa spuna de ce a semnat o OUG care nu respecta o hotararea Guvernului Voiculescu: Banuiesc ca supararea lui Emil Boc vine din alta parte

Disputa dintre primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, pe tema fondurilor pentru organizarea si dotarea centrelor de vaccinare a fost transata la Ministerul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )