Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta

Playtech Playtech,
Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta

Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta sunt imbucuratoare. Marea Britanie a cumparat cele de-al treilea vaccin anti-coronavirus existent. Vaccinul Moderna va fi disponibil din martie Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta sunt imbucuratoare. inca un . continuă pe Playtech

Cei mai ghinionisti hoti din lume au fost arestati in Marea Britanie

Doi hoti ghinionisti au fost arestati in Marea Britanie dupa ce au sunat din greseala politia in timpul spargerii, relateaza CNN.

Vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna, aprobat pentru utilizare in Marea Britanie. Regatul a ajuns la 3 vaccinuri autorizate si a comandat deja 367 de milioane de doze

Un al treilea vaccin anti-COVID-19 a fost aprobat pentru utilizare in Marea Britanie. Serul a fost produs de compania americana Moderna si functioneaza intr-o maniera similara cu cel dezvoltat de Pfizer, care.

Marea Britanie autorizeaza al treilea vaccin, cel al Moderna, si a ajuns la 1,5 milioane de persoane vaccinate

Autoritatea britanica de reglementare in sectorul sanitar a autorizat vineri vaccinul produs de compania Moderna, al treilea vaccin anti-COVID-19 autorizat de Marea Britanie, care pana in prezent a vaccinat peste un milion si jumatate de persoane, a anuntat vineri Ministerul Sanatatii de la Londra, relateaza AFP.

Marea Britanie a aprobat si vaccinul Moderna

Agentia de reglementare medicala din Marea Britanie a aprobat vineri vaccinul Moderna pentru prevenirea Covid-19, a anuntat ministerul sanatatii, adaugand ca a convenit achizitionarea a inca 10 milioane de doze, transmite Reuters.

Marea Britanie intensifica vaccinarea, cu spitalele aproape coplesite de cresterea internarilor

Centrele medicale ambulatorii din Marea Britanie au inceput astazi administrarea celui de-al doilea vaccin impotriva COVID-19, cel al AstraZeneca-Oxford, cu obiectivul de a atinge tinta de 13 milioane de persoane din principalele grupe de risc vaccinate pana la jumatatea lunii februarie, in timp ce spitalele se plang ca au ajuns la limita capacitatii si personalul sanitar este epuizat, relateaza agentia EFE.

Peste 1,3 milioane de persoane au fost vaccinate in Marea Britanie, unde s-a inregistrat si un nou record de infectari

Peste 1,3 milioane de persoane au fost deja vaccinate impotriva COVID-19 in Regatul Unit, a anuntat premierul Boris Johnson ieri, in ziua in care aceasta tara a intrat intr-un nou lockdown si a atins un nou record zilnic de infectari, conform Agerpres.

Record de imbolnaviri de COVID-19 in Marea Britanie. Peste 62.000 de noi cazuri si 1.041 de morti intr-o singura zi

Marea Britanie a inregistrat un nou record de imbolnaviri de COVID-19, in ultima zi fiind raportate 62. 322 de noi cazuri, potrivit guardian. co. uk. De asemenea, numarul deceselor este unul alarmant.

Coronavirus Marea Britanie: Record de decese in ultimele 24 de ore, situatia spitalelor din Londra este critica

Marea Britanie a inregistrat vineri 1. 325 de decese legate de Covid-19, un record de la inceputul pandemiei, in timp ce numarul de cazuri raportate in ultimele 24 de ore depaseste si el cifra record de 68. 000, potrivit AFP.

Noua tulpina de SARS-CoV-2 din Marea Britanie a fost confirmata si in Romania

Noua tulpina de SARS-CoV-2 care circula in Marea britanie a fost confirmata si in Romania. Pacienta este din Giurgiu si nu este internata. Probele bioloice au fost analizate la Institutul Matei Bals din Capitala.

UPDATE Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania

Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie din Giurgiu care nu a calatorit in strainatate si care nu este internata, avand o forma foarte usoara si fiind tratata la domiciliu, a confirmat medicul Catalin Apostolescu, purtatorul de cuvant al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, pentru HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )