Libnet.ro
UNICEF

19:47

OMS, anunt socant pentru 2021. Ce se va intampla cu omenirea, in ciuda vaccinului

Playtech Playtech,
OMS, anunt socant pentru 2021. Ce se va intampla cu omenirea, in ciuda vaccinului

Desi toata lumea astepta iesirea pe piata a injectiei care sa ne protejeze de covid-19, OMS face un anunt socant pentru 2021. Iata ce se va intampla cu omenirea, in ciuda vaccinului care este deja valabil in multe dintre tari. OMS, despre 2021 si vaccinul anti-covid-19 in ciuda vaccinului anti-covid-19, OMS Organizatia Mondiala a Sanatatii) . continuă pe Playtech

Rezolutiile romanilor pentru 2021: economii mai mari, schimbari in casa, gasirea unui nou job

Intrebati ce anume planuiesc sa faca in anul 2021, cei mai multi respondenti, 42%, au spus ca au de gand sa puna de-o parte mai multi bani in urmatoarele 12 luni. O treime dintre cei intervievati isi doresc sa aduca imbunatatiri in casa, iar 28% spun ca vor sa mearga intr-o vacanta sau excursie deosebita, semn ca oamenii au simtit lipsa calatoriilor in anul ce tocmai s-a incheiat. in plus, unul din patru respondenti are de gand sa-si suplimenteze veniturile prin gasirea unui job secundar, sau activarea altor surse de venit, arata datele unui studiu publicat luni de Wisemetry Research. Studiul a urmarit sa evalueze modul in care oamenii s-au descurcat cu provocarile restrictionarii deplasarilor ca masura de preventie anti COVID-19.

OMS: Fara imunitate colectiva in 2021 in ciuda vaccinurilor anti-Covid

Imunitatea colectiva impotriva Covid-19 nu va fi atinsa anul acesta, desi vaccinurile au inceput sa fie distribuite in multe tari, a avertizat luni Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

Regina Elisabeta si printul consort Philip, anunt rar pentru a preveni inexactitatile: Au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva noului coronavirus, a declarat Palatul Buckingham. Cuplul a primit sambata primele doze de vaccin anti-COVID-19 , potrivit unui purtator.

Bugetul pentru 2021 se lasa asteptat

Proiectul de buget al noului guvern se naste greu. Potrivit premierului Florin Citu, documentul va f.

Rezolutiile de beauty pentru 2021

La fiecare inceput de an ne setam rezolutii noi si parca reincepem de la zero totul. Adaugam o multi.

BioNTech si-a majorat tinta de productie pentru 2021 la doua miliarde de doze de vaccin pentru COVID-19

Compania germana de biotehnologie BioNTech a anuntat luni ca in acest an intentioneaza sa produca doua miliarde de doze de vaccin impotriva COVID-19, un numar semnificativ mai mare decat precedentul obiectiv de 1,3 miliarde de doze, informeaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )