Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regina Elisabeta a dat vestea cea mare pentru britanici. E oficial, a vrut sa se afle

Playtech Playtech,
Regina Elisabeta a dat vestea cea mare pentru britanici. E oficial, a vrut sa se afle

Veste pentru britanici din partea Regina Elisabeta: ea si ducele de Edinburgh au primit vaccinul anti-COVID-19, in data de 9 ianuarie 2021, de la medicul regal. Monarhul de 94 de ani si printul Philip, de 99 de ani, au fost inlocuiti la castelul Windsor. Majestatea Sa a decis ca informatiile ar trebui facute publice, pentru . continuă pe Playtech

Regina Elisabeta si printul consort Philip, anunt rar pentru a preveni inexactitatile: Au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva noului coronavirus, a declarat Palatul Buckingham. Cuplul a primit sambata primele doze de vaccin anti-COVID-19 , potrivit unui purtator.

Florin Busuioc a dat vestea proasta pentru bucuresteni. Mare atentie: ce ne asteapta de maine incolo

Prognoza meteo pentru Capitala nu arata deloc bine. Florin Busuioc a dat vestea proasta pentru bucuresteni. Iata ce ne asteapta de maine incolo din punct de vedere meteorologic. Prognoza meteo pentru Bucuresti Invitat in cadrul emisiunii La Maruta pentru a vorbi despre cum va fi vremea in acest weekend, Florin Busuioc a dat vestea proasta .

Regina Elisabeta a II-a si printul Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a si printul consort Philip au fost vaccinati sambata, 9 ianuarie, impotriva C.

Regina Elisabeta a II-a si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19, a anuntat sambata Palatul Buckingham, potrivit Reuters si AFP, relateaza Agerpres.

Regina Elisabeta si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19, a anuntat sambata Palatul Buckingham, potrivit Reuters si AFP si Agerpres.

Marea Britanie: Regina Elisabeta si printul consort Philip au fost vaccinati contra Covid-19

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si sotul sau, printul Philip, au primit sambata prima doza de vaccin contra noului coronavirus, a anuntat Buckingham Palace, potrivit AFP.

Cum i-a uimit Culita Sterp pe romani, la Kanal D. A dat vestea incredibila la Survivor Romania

Survivor Romania 2021 a inceput cu multe emotii pentru concurenti si pentru cei dragi lor, probe dure, mici accidentari, noi trairi, dar si vesti bune. Culita Step a fost cel care a uimit chiar din momentul prezentarii cu o stire de ultim moment. Chiar daca n-o ca castig, o sa merg acasa cel mai fericit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2931 seconds )