Libnet.ro
UNICEF

11:45

Romanii vor putea alege vaccinul impotriva noului coronavirus pentru imunizare: care sunt optiunile

Playtech Playtech,
Romanii vor putea alege vaccinul impotriva noului coronavirus pentru imunizare: care sunt optiunile

La cateva zile dupa certificarea utilizarii celui de al doilea vaccin in Uniunea Europeana, romanii vor putea alege solutia de imunizare pentru care opteaza. Vaccinul anti-Covid de la. continuă pe Playtech

Se va vaccina Patriarhul Daniel impotriva noului coronavirus? Ce spunepurtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane (VIDEO)

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, a declarat, luni seara, intr-o interventie in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca daca se va decide ca Patriarhul.

Persoanele care se vaccineaza impotriva noului coronavirus nu vor mai sta in carantina daca intra in contact cu un bolnav

Persoanele care se vaccineaza impotriva SARS-CoV-2 nu vor mai fi carantinate timp de 14 zile daca intra in contact direct cu un bolnav, a anuntat Adriana Pistol, directoarea Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP.

Amanarea ratelor. Romanii vor avea timp pana pe 15 martie sa ceara o noua pasuire de la banci

Romanii vor putea solicita amanarea ratelor la banci pana pe data de 15 martie, chiar daca au mai cerut o data o pasuire, insa numai daca se incadreaza intr-o perioada totala de maxim 9 luni de amanari.

Ce pot face romanii care vor sa aleaga vaccinul? Pfizer sau Moderna, principalele diferente

Romanii nu vor putea alege ce vaccin fac, cel de la Pfizer sau cel de la Moderna, ci vor fi imunizati cu serul care va fi disponibil in centrele de vaccinare. Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, spune ca nu exista diferente majore intre cele doua si ca acestea au aceeasi rata de eficienta.

Ludovic Orban: Cu siguranta ma voi vaccina, sunt un om care cred cu tarie in vaccinare. ii indemn pe toti romanii, cu toata increderea, vaccinati-va!

Presedintele PNL si al Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, afirma ca se va vaccina cu serul impotriva noului coronavirus si i-a indemnat pe romani sa se imunizeze. Vaccinul e o solutie pentru a ne feri de imbolnavire si, dupa parerea mea, este singura solutie care poate sa duca la incetarea pandemiei si la revenirea la o viata normala, declara fostul premier.

Pentru ce perioada asigura imunitate vaccinul de la Moderna. Toata lumea il va prefera

Reprezentantii companiei farmaceutice Moderna au dezvaluit pentru ce perioada vaccinul produs de ei ofera imunitate impotriva noului coronavirus. Vestea bucura intreaga omenire, dar in acelasi timp raman nedumeriri cu privire la diferentele intre cele doua vaccinuri prezente in acest moment pe piata. Ce alte beneficii ofera vaccinul Moderna Potrivit companiei Moderna, vaccinul asigura imunitate impotriva .

Ludovic Orban, intrebat daca se va vaccina anti-COVID-19: Cu siguranta, da. Vaccinul este solutia pentru a ne feri de imbolnavire, singura solutie care sa duca la incetarea pandemiei (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca se va vaccina impotriva noului coronavirus si i-a indemnat pe romani sa faca acelasi.

Toti romanii care se vaccineaza in etapa a doua: cine sunt lucratorii din domenii cheie, esentiale

Peste doar cateva zile, Romania va intra in etapa a doua de vaccinare impotriva noului coronavirus. Dupa ce au fost vaccinate cadrele medicale, urmeaza bolnavii cronici si lucratorii din.

Cadrele medicale vaccinate anti-COVID vor si dispozitive 5G, pentru a beneficia de toate avantajele

Mai multe cadre medicale, vaccinate deja impotriva noului coronavirus, solicita ca statul roman sa l.

Valeriu Gheorghita: Cred ca e un lucru foarte bun implicarea cultelor religioase in informarea cu privire la vaccinul impotriva COVID-19

Valeriu Gheorgita a apreciat ca implicarea cultelor religioase in campania de informare despre vaccinarea impotriva COVID-19 este un lucru bun, avand in vedere increderea de care acestea se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )